Ακόμη 3 μετάλλια για την Α.Κ.Α.Κ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας (Open Water)

Το διήμερο 1 και 2 Αυγούστου διεξήχθη στην Παραλία Αρετσούς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας (Open Water) με οικοδεσπότη της διοργάνωσης τον Κ.Ο. Καλαμαριάς. Στους αγώνες έλαβαν μέρος 25 σωματεία και συνολικά 235 αθλητές και αθλήτριες, οι δε καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν στην περιοχή και τις δύο ημέρες συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθούν εξαιρετικοί αγώνες.

Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας συμμετείχε στο πρωτάθλημα με τρεις αθλητές, τη Σοφία Τσουκνίδα στην κατηγορία Κορασίδων και τους Θεοφάνη Γερούκη και Κωνσταντίνο Ταρλαντέζο στην κατηγορία Παίδων και την προπονήτριά τους κ. Νατάσσα Θώδη, παρά το ότι συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες ανοικτής θάλασσας, με τους ιδιαίτερους κανονισμούς τους και την απαιτητική «πίστα» αγώνων, ανταγωνιζόμενοι αθλητές που ζουν κοντά σε θάλασσα και προπονούνται καθημερινά σε παρόμοιες συνθήκες, κατέλαβαν αξιόλογες θέσεις και αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες. Παρόντες ήταν και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία αθλητές Άκης Τσουκνίδας και Αλεξάνδρα Γερούκη, οι οποίοι μεν δεν αγωνίστηκαν αλλά με την εμπειρία και τις γνώσεις τους αποδείχθηκαν πολύτιμοι βοηθοί της αποστολής.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν στα 1000 και στα 3000 μέτρα Διπλά Πέδιλα και κατάφεραν τις εξής επιδόσεις:

ΣΟΦΙΑ ΤΣΟΥΚΝΙΔΑ 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) και μοριοδότηση για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση στα 1000 μ. Δ.Π και 10η θέση στα 3000μ. Δ.Π

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΓΕΡΟΥΚΗΣ: 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο στα 1000 μ. Δ.Π και 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο) στα 3000 μ. Δ.Π και μοριοδότηση για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΑΡΛΑΝΤΕΖΟΣ: 9ος στα 1000μ. ΔΠ και 10ος στα 3000 μ. Δ.Π.

Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) είναι παρούσα με τους αθλητές της στις κορυφαίες Πανελλήνιες Κολυμβητικές Διοργανώσεις και επεκτείνει τη δράση της σε ευρεία γκάμα αθλημάτων του υγρού στίβου, πάντα συνεπής στο στόχο της προόδου και της εξέλιξης των αθλητών. Συγχαίρουμε τους αθλητές και την προπονήτριά τους και ευχόμαστε συνέχεια στις επιτυχίες τους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ-ΔΡΟΣΕΙΑ 2024 : 20 ΜΕΤΑΛΛΙΑ- ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Σάββατο 18/5/2024 συμμετείχαν η προαγωνιστική ομάδα με 15 αθλητές και αθλήτριες και οι κατηγορίες…

Διεθνής κολυμβητική συνάντηση ΙΒΑΝΩΦΕΙΑ 2024

Έξι αθλητές και αθλήτριες της Α.Κ. Α.Κ με την προπονήτριά τους κ. Ευγενία Δρόσου συμμετείχαν…

Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης – Ιωαννινα 8-11/2/2024

Με 20 αθλητές και αθλήτριες συνοδευόμενους από την προπονήτριά τους κ. Νατάσα Θώδη συμμετείχε το…