Ευχές για καλή επιτυχία στους μαθητές

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) εύχονται από καρδιάς καλή επιτυχία και δύναμη σε όλους τους μαθητές που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις που ξεκινούν από αύριο 15/6/2020.

Ιδιαίτερα ευχόμαστε, καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου μας που μετά από πολλούς κολυμβητικούς αγώνες που συμμετείχαν και κέρδισαν, καλούνται τώρα να κερδίσουν και τη μάχη των πανελληνίων εξετάσεων.

Υπομονή, ψυχραιμία και ελπίδα για να κατακτήσετε τον στόχο σας παιδιά!!!

Οι εξετάσεις αυτές, είναι η αφετηρία για να θέσετε νέους στόχους και για να ξεκινήσετε νέες προσπάθειες για τη ζωή σας, θ’ ανοίξουν νέοι ορίζοντες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κατακτήσετε τη γνώση, να ζήσετε νέες εμπειρίες και να αποκτήσετε τα κατάλληλα εφόδια για το μέλλον. Μην ξεχνάτε ότι οι εξετάσεις αυτές, είναι απλά μια στάση στην μεγάλη διαδρομή της ζωής σας. 

Ευχόμαστε και πάλι, καλή επιτυχία σε σας και στις οικογένειές σας υγεία και κουράγιο για να σας στηρίζουν σε όλες σας τις επιλογές.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόγραμμα ΑΚΑΚ 2023-2024
Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και εκλογές νέου Δ.Σ. της Α.Κ.Α.Κ.

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) προσκαλεί τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα…

Ευχές και εορταστικό πρόγραμμα λειτουργίας Α.Κ.Α.Κ.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του συλλόγου κατά την περίοδο των γιορτών θα είναι: Παρασκευή 24, Σάββατο…