Παραιτείται μετά από 11 χρόνια προσφοράς ο Δημήτρης Γκούγκλιας από πρόεδρος της Α.Κ.Α.Κ.

Στη διάρκεια της ενδεκαετούς (11) θητείας μου στη θέση του Προέδρου της ΑΚΑΚ πάρα τις δυσκολίες και τα προβλήματα, ο σύλλογος πρόσφερε υπηρεσίες σε εκατοντάδες παιδιά της πόλης, διέδωσε το άθλημα της κολύμβησης και εδραιώθηκε στα κολυμβητικά δρώμενα της Θεσσαλίας και ολόκληρης της Ελλάδας, καλύπτοντας το μεγαλύτερο φάσμα των αθλημάτων της κολύμβησης, την κλασσική, την τεχνική, το πόλο, το τμήμα master και τη θεραπευτική κολύμβηση, όσα επιτρέπει το μικρό κολυμβητήριο της πόλης μας (ίσως και περισσότερα απ’ ότι θα μπορούσαν να φανταστούν ή να ονειρευτούν οι προκάτοχοί μου).

Σε αυτά τα χρόνια ευτύχησα να δω αθλητές που ήρθαν στο σύλλογο στα σκαλάκια της μικρής πισίνας, να επιλέγουν την κολύμβηση σαν άθλημα, να ανακηρύσσονται πανελληνιονίκες, ακόμα και να στελεχώνουν την Εθνική Ομάδα. Οι επιτυχίες τους και η πρόοδός τους ήταν δείγμα για μένα ότι γίνεται δουλειά και ότι ο δρόμος που χάραξα ήταν ο σωστός.

Όραμά μου ήταν πάντα η προαγωγή του αθλήματος της κολύμβησης, η ισχυροποίηση και επέκταση της ομάδας, η προσφορά έργου στους πολίτες της Καρδίτσας και κυρίως στα παιδιά.

Το να είμαι πρόεδρος της ΑΚΑΚ, αυτής της μεγάλης οικογένειας, είναι για μένα μεγάλη τιμή αλλά και μεγάλη ευθύνη. Οι παρούσες επιτυχίες και οι μελλοντικοί στόχοι δεν αφήνουν περιθώρια για αντιπαλότητες και   συγκρούσεις. Για τη διοίκηση ενός συλλόγου χρειάζεται σύμπνοια, συνεργασία, αλληλοεκτίμηση και σεβασμός- αυτά είναι η βάση της επιτυχίας. Η έλλειψή τους οδηγεί στη λήψη σοβαρών αποφάσεων.

Για μένα ο κύκλος αυτός σήμερα κλείνει. Σας ανακοινώνω την παραίτησή μου. Δεν σταματώ όμως να είμαι μέλος της οικογένειας της ΑΚΑΚ, πρόθυμος να προσφέρω τις γνώσεις, την εμπειρία και τη βοήθειά μου, όπου χρειαστεί.

                                                          Καρδίτσα, 01 Αυγούστου 2023

                                                                   Με τιμή,

 

                                                             Δημήτριος Γκούγκλιας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“39α Νιόβεια” – Το Κορυφαίο Κολυμβητικό Γεγονός της Θεσσαλονίκης

Από τέσσερις αθλητές-τριες της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α και Β εκπροσωπήθηκε η Αθλητική Κολυμβητική…

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο ετήσιος χορός της Α.Κ.Α.Κ.

Σε εγκάρδιο και ενθουσιώδες κλίμα αντάμωσε η αθλητική οικογένεια της Α.Κ.Α.Κ για την ετήσια κοπή…

19 μετάλλια για την προαγωνιστική ομάδα της Α.Κ.Α.Κ. στους κολυμβητικούς αγώνες “Αντώνης Δρόσος 2022”

Πολύ καλή εμφάνιση του τμήματος της προαγωνιστικής ομάδας της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) στους…