15 μετάλλια στα «10α Ποσειδώνια Easter Swimming Cup» 2017

Πολύ μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε η προαγωνιστική ομάδα της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & ΑΣΚ Ολυμπιακός, στα «10α Ποσειδώνια Easter Swimming Cup» που διοργάνωσε με επιτυχία για άλλη μια χρονιά στις 08-09 Απριλίου 2017, στα Ιωάννινα ο Ποσειδώνας Ιωαννίνων. Έγιναν αγώνες υψηλού επιπέδου με τη συμμετοχή περίπου 550 αθλητών και αθλητριών, κορυφαίων συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα.

15 μετάλλια, (13 χρυσά, 1 αργυρό και 1 χάλκινο) ήταν η συγκομιδή μας, καταρρίπτοντας παράλληλα πολλά ατομικά ρεκόρ, κάνοντας αρκετά ρεκόρ αγώνων και ορισμένες  μεγάλες επιδόσεις για την κατηγορία των αθλητών και των αθλητριών μας.

Τα αποτελέσματα και θέσεις-μετάλλια που κατέκτησαν οι αθλητές-αθλήτριές μας, είναι:

 • Αντιμησάρη Ιουλία,5η θέση στα 800μ. ελεύθερο, 6η θέση στα 100μ. πεταλούδα και 7η θέση στα 50μ. πεταλούδα κορίτσια 12 ετών.
 • Δεμικέλη Αγγελικήχρυσό μετάλλιοστα 50μ. πρόσθιο, χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο  και χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο κορίτσια 12 ετών.
 • Ζαρκαδούλας Κων/νος, χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο, χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο και χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο αγόρια 12 ετών.
 • Κωφού Μαρία-Άνναχρυσό μετάλλιο στα 50μ. ελύθερο, χρυσό μετάλλιοστα 50μ. πρόσθιο και χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο κορίτσια 11 ετών.
 • Μαχιά Άννα-Νεφέλη, 16ηθέση στα 50μ. ύπτιο, 25η θέση στα 50μ. ελεύθερο κορίτσια 9 ετών.
 • Μπλούφας Μιχαήλχρυσό μετάλλιοστα 50μ. πεταλούδα, χρυσό μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο και  αργυρό μετάλλιο στα 200μ. μικτή ατομική αγόρια 12 ετών.
 • Μπομπότης Χριστόφορος, 10η θέση στα 50μ. πρόσθιο, 10ηθέση στα 100μ. πρόσθιο αγόρια 10 ετών.
 • Παπαστάθης Αθανάσιος-Ραφαήλ, 5ηθέση στα 50μύπτιο, 6η θέση στα 100μελεύθερο και 6η θέση  στα 100μύπτιο αγόρια 12 ετών.
 • Παπαστάθης Γεώργιοςχρυσό μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο, χρυσό μετάλλιοστα 100μ. πρόσθιο και χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο αγόρια 12 ετών.
 • Πρίντζιος Γεώργιος, 4ηθέση στα 200μ. πρόσθιο,  9η θέση στα 50μ. πρόσθιο,  και 10η  θέση στα 100μ. πρόσθιο  αγόρια 11 ετών.
 • Πρίντζιου Ερμιόνη-Βάια, 5η θέση στα 50μ. ύπτιο και 8ηθέση στα 50μ. πρόσθιο κορίτσια 9 ετών.
 • Τζέλλα Βασιλική, 10ηθέση στα 50μ. ύπτιο και 14η θέση στα 100μ. πρόσθιο κορίτσια 12 ετών.

 Απόλυτα ικανοποιημένοι οι πρωτεργάτες που δεν είναι άλλοι από τις προπονήτριες και τους προπονητές της αγωνιστικής και προαγωνιστικής ομάδας, Νατάσα Θώδη, Ευγενία Δρόσου, Κώστας Γκαρνάκης και Γιώργος Θώδης από την εμφάνιση των αθλητών τους, αφού όλοι ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του υψηλού επιπέδου των αγώνων. Σε όσο μεγαλυτέρου επιπέδου αγώνες λαμβάνει μέρος μια ομάδα τόσο μεγαλύτερη αξία έχει η επιτυχία της. Με αυτά τα αποτελέσματα, το μέλλον προμηνύεται λαμπρό για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας. Οι προσπάθειές μας δίνουν συνεχώς καρπούς. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα επιβεβαιώνεται περίτρανα από τα συνεχόμενα και σε μεγάλους αγώνες αποτελέσματα. Όλα κρίνονται δια του αποτελέσματος. Τα αποτελέσματα είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλει κανείς ασφαλή συμπεράσματα για τη δουλειά που γίνεται μέσα στον σύλλογο.

Εμπιστευτείτε και εσείς τα παιδιά σας στην Α.Κ.Α.Κ. & τον ΑΣΚ Ολυμπιακός!!! Η εμπειρία και οι επιτυχίες μας είναι τα καλύτερα εχέγγυα που βεβαιώνουν την ποιότητα της προπονητικής μας ομάδας και τη σωστή και παιδαγωγική εκμάθηση της κολύμβησης.

Το Δ.Σ. της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός συγχαίρει στους συντελεστές των επιτυχιών που δεν είναι άλλοι από τους αθλητές – αθλήτριες της προαγωνιστικής ομάδος του συλλόγου, για τη μεγάλη επιτυχία στα «10α Ποσειδώνια Easter Swimming Cup», καθώς και για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά, υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη των προπονητών και των προπονητριών τους οι οποίοι αγόγγυστα εργάζονται καθημερινά μελετώντας και ενσωματώνοντας τις νέες τεχνικές προπόνησης που εφαρμόζονται στο χώρο.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στους αφανείς ήρωες, τους γονείς των αθλητών που είναι πάντα παρόντες σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις για να στηρίξουν έμπρακτα τις προσπάθειες των παιδιών τους.

Καλή αγωνιστική συνέχεια!!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παραιτείται μετά από 11 χρόνια προσφοράς ο Δημήτρης Γκούγκλιας από πρόεδρος της Α.Κ.Α.Κ.

Στη διάρκεια της ενδεκαετούς (11) θητείας μου στη θέση του Προέδρου της ΑΚΑΚ πάρα τις…

“39α Νιόβεια” – Το Κορυφαίο Κολυμβητικό Γεγονός της Θεσσαλονίκης

Από τέσσερις αθλητές-τριες της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α και Β εκπροσωπήθηκε η Αθλητική Κολυμβητική…

Με μεγάλη επιτυχία έγινε ο ετήσιος χορός της Α.Κ.Α.Κ.

Σε εγκάρδιο και ενθουσιώδες κλίμα αντάμωσε η αθλητική οικογένεια της Α.Κ.Α.Κ για την ετήσια κοπή…