Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακός στους αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ»

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013, στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας, οι κολυμβητικοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ». Τους αγώνες διοργάνωσε ο  Ναυτικός Όμιλος Λάρισας (Ν.Ο.Λ.) εις μνήμη του αξέχαστου φίλου και παλαιού μέλους του Συλλόγου, Αντώνη Δρόσου ο οποίος για πολλά χρόνια ήταν η ψυχή του Ν.Ο.Λ..

Συνολικά στη διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 500 μικροί αθλητές ηλικίας 9,10,11 και 12 ετών, από 30 συλλόγους της Κεντρική Ελλάδας, της Θεσσαλίας, της  Δυτικής και Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι μαζί με τους γονείς τους γέμισαν ασφυκτικά το κολυμβητήριο της Λάρισας.

ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Ελπιδοφόρα εμφάνιση πραγματοποίησαν οι μικροί αθλητές δείγμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στην κολυμβητική συνεργασία Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακός. Η κολυμβητική συνεργασία συμμετείχε αγωνιστικά με 19 αθλητές και αθλήτριες υπό τις οδηγίες της προπονήτριας Νατάσας Θώδη και κατέκτησε συνολικά 3 μετάλλια, 2 χρυσά και 1 χάλκινο.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά είναι:

  • Τσαπράζη Ειρήνη, Χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα πρόσθιο και Χρυσό μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο.
  • Τσιαπέρα Χριστιάνα,  Χάλκινο μετάλλιο στα 50 μέτρα ύπτιο

Επίσης, οι παρακάτω αθλητές αν και δεν κατέκτησαν κάποια θέση στο βάθρο συμμετείχαν και βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις. Σε αυτές τις ηλικίες σημασία έχει η συμμετοχή για την εμπειρία και μέσα από τις προπονήσεις και την αγάπη για τον αθλητισμό θα έλθουν και οι επιτυχίες.

Αντιμησάρη Ιουλία, Αντιμησάρη Αναστασία, Γεροδημητρός Βάιος, Γιαννακός Δημήτριος, Γκορίλα Αγγελική, Δεμικέλη Αγγελική,  Μαυρογιάννη Κων/να, Μπαλακώστα Μυρτώ, Παλικαράς Γεώργιος, Παπαγεωργίου Αθανάσιος, Τζέλλα Βασιλική, Τσιαπέρα Μαρία, Τσιλιμίγκας Γεώργιος, Χαραλάμπου Μάριος, Ψηφής Γεώργιος, Ψαρρή Δανάη, Ψαρρή Λυδία.

Η συνεργασία των συλλόγων της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (ΑΚΑΚ) και του ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, καλεί τους γονείς των μικρών παιδιών να μας εμπιστευτούν και να δώσουν την ευκαιρία και στα δικά τους παιδιά να εξοικειωθούν με το νερό, να μάθουν την τεχνική της επίπλευσης και όλων των στυλ, να αποκτήσουν υγιές σώμα, δύναμη, ευλυγισία, ελαστικότητα μυών, να γνωρίσουν τον αθλητικό τρόπο ζωής, να ψυχαγωγηθούν και να αξιοποιηθούν αγωνιστικά συμμετέχοντας στις προαγωνιστικές και αγωνιστικές ομάδες.

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακός στους αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακός στους αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακός στους αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακός στους αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ»Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η κολυμβητική συνεργασία της Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακός στα “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2013″