Ατομικά ρεκόρ στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Χειμερινό Πρωτάθλημα κατηγοριών Βορείου Ελλάδος, από 13 έως 15 Φεβρουαρίου 2015, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης. Στους αγώνες συμμετείχαν σωματεία από τις περιφέρειες , της Θράκης, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.

52 σωματεία έδωσαν το παρόν με πάνω από 580 αθλητές και αθλήτριες στην τριήμερη γιορτή της κολύμβησης που πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις σε όλους.

Η κολυμβητική συνεργασία της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός συμμετείχε με 4 αθλητές, οι οποίοι σημείωσαν εκπληκτικούς χρόνους. Οι κολυμβητές-τριες μας, πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και παρέμειναν στον δρόμο των επιτυχιών που ακολουθεί πιστά για πολλά χρόνια τώρα, ο σύλλογος.

Οι αθλητές-τριες που συμμετείχαν ήταν οι παρακάτω:

Ζαρκαδούλα Άρτεμις, 7η στα 200μ. πεταλούδα, 9η στα 400μ. μικτή ατομική και 16η στα 100μ. πεταλούδα.
Καλογεράκης Γεώργιος, 20ος στα 50μ. πρόσθιο.
Κοκκαλάρας Μάριος, 7ος στα 100μ. πρόσθιο
Τσιαπέρα Μαρία, 22η στα 50μ. ύπτιο.

Στατιστικά, οι αθλητές μας έπεσαν σε 6 αγωνίσματα όπου σε 5 από αυτά σημείωσαν νέα ατομικά ρεκόρ, ενώ μόνο σε 1 είχαμε χρόνους πάνω από τους καλύτερους.

Τα Δ.Σ. της κολυμβητικής συνεργασία της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός, αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν τους κολυμβητές/τριες, τον προπονητή της αγωνιστικής ομάδας Γιώργο Θώδη και τους γονείς των παιδιών, τόσο για τις αγωνιστικές επιδόσεις όσο και για το υπέροχο κλίμα του ευγενούς συναγωνισμού, της ευγενούς άμιλλας και της συλλογικότητας της κάθε δραστηριότητας, που καλλιεργείται στην ομάδα, το οποίο συνεισφέρει τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων, παρά τον έντονο ανταγωνισμό και να τους ευχηθεί ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον.

Συγχαρητήρια αξίζουν και στα υπόλοιπα παιδιά του αγωνιστικού τμήματος για τις προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά, παρά την έλλειψη διαδρομών στην πισίνα, λόγω των γνωστών προβλημάτων του προγράμματος του κολυμβητηρίου, που έχει σαν αποτέλεσμα τον συνωστισμό και την πλημμελή προπόνηση.

Επιπλέον, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε και να σας προσκαλέσουμε στο αποκριάτικο πάρτυ και στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 11:00 στον παιδότοπο Kinder garden. Στην εκδήλωση αυτή θα πραγματοποιηθεί και η βράβευση των διακριθέντων αθλητών του συλλόγου.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως οι εγγραφές συνεχίζονται για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με τις χαρές της κολύμβησης, μία από τις πιο ευχάριστες δραστηριότητες για κάθε παιδί, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός και φυσικά μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει κυρίως την αγάπη και τη φροντίδα για το παιδί. Πληροφορίες-εγγραφές καθημερινά 16:00-21:00 καθώς και στις ώρες χρήσης της μικρής πισίνας στα γραφεία της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακού. Τηλ.:2441074755 & 2441047233.

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ατομικά ρεκόρ στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ατομικά ρεκόρ στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ατομικά ρεκόρ στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προκήρυξη κολυμβητικών αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018”

 Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) διοργανώνει τους κολυμβητικούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018” που…

Εντυπωσιακή η νέα ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός στους αγώνες κολύμβησης «Αντώνης Δρόσος»

Με 19 μετάλλια (6 χρυσά, 9 αργυρά και 4 χάλκινα) επέστρεψε η Προαγωνιστική ομάδα της…

Πανελλήνιο Ρεκόρ, μετάλλια και διακρίσεις στην τεχνική κολύμβηση

Εκπληκτική εμφάνιση με ένα Πανελλήνιο Ρεκόρ και 3 χρυσά μετάλλια πραγματοποίησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών…