Καναλίων Γεύσεις

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Καναλίων Γεύσεις

Το Καναλίων Γεύσεις συνεχίζει μια γευστική διαδρομή που ξεκινά από το 1920.

Η Ευαγγελία Ζήση ανακαίνισε το παλιό ταβερνάκι και δημιούργησε ένα χώρο με ζεστά, γήινα χρώματα βασισμένο στην πέτρα και το ξύλο. Ένα περιβάλλον όπου παντρεύονται αρμονικά το υψηλό γούστο και η λεπτότητα των γεύσεων. Ατμόσφαιρα οικεία και φιλική, ζεστή και ιδιαίτερη φιλοξενεί τη διάθεση για γαστρονομικές αναζητήσεις σε πιάτα φτιαγμένα με φροντίδα και μεράκι, με μοναδικά μυστικά τη γνώση και την παράδοση.

Γεύσεις μαγειρεμένες από αγνά, φρέσκα, διαλεχτά υλικά όπως το γνήσιο Ελληνικό πιστοποιημένο ελαιόλαδο. Το ταξίδι της γεύσης ολοκληρώνεται με γλυκά από την περιοχή, ταψιού ή κουταλιού. Εξυπηρέτηση και καθαριότητα κερδίζουν τις πιο θετικές σας εντυπώσεις.

Το Καναλίων Γεύσεις αποτελεί μία απο τις καλύτερες επιλογές φαγητού κυρίως για αυτούς που θέλουν να δοκιμάσουν παραδοσιακές γεύσεις και τοπικά πιάτα. Επίσης για τις ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού επιλέξτε ένα από τα τραπέζια κάτω από τον πλάτανο της πλατείας με θέα το θεσσαλικό κάμπο.

Ο χώρος διατίθεται και για κάθε είδους κοινωνική εκδήλωση.

Επισκεφθείτε τη σελίδα του Καναλίων γεύσεις και ενημερωθείτε!!!

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι υποστηρικτές των αγώνων κολύμβησης “Γαλαγάλεια 2019 & Γαλαγάλεια Junior 2019”
Οι υποστηρικτές των αγώνων Γαλαγάλεια 2018
Γίνε αρωγός των Κολυμβητικών Αγώνων «Γαλαγάλεια 2017»

Οι καθιερωμένοι πανθεσσαλικοί αγώνες Κολύμβησης Προαγωνιστικών κατηγοριών, που γίνονται προς τιμήν του αείμνηστου ιδρυτή και…