Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης

Με τη συμμετοχή 24 κολυμβητικών συλλόγων και 380 αθλητών απ’ όλη τη χώρα στις αγωνιστικές κατηγορίες πραγματοποιήθηκε από την Πέμπτη 17 ως την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης στο «Ποσειδώνιο» κολυμβητήριο στη Θεσσαλονίκη.
Η κολυμβητική συνεργασία της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & του ΑΣΚ Ολυμπιακός συμμετείχε για πρώτη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης με τον αθλητή της Αθανάσιο Γκούγκλια κατακτώντας συνολικά δύο (2) μετάλλια, ένα (1) αργυρό στα 200μ. διπλά πέδιλα με χρόνο 1.51.22 και ένα (1) χάλκινο στα 50μ. διπλά πέδιλα με χρόνο 0.23.43. Επιπλέον, κατέκτησε την 4η θέση στα 100μ. διπλά πέδιλα με χρόνο 0.51.53 δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό εκπροσωπώντας επάξια τον σύλλογο και την καρδιτσιώτικη κολύμβηση. Παράλληλα, ο παραπάνω αθλητής κέρδισε και το πριμ για την εισαγωγή του στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Αθανάσιο Γκούγκλια. Επίσης, άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι οι προπονητές της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & του ΑΣΚ Ολυμπιακός και ειδικότερα οι προπονητές της αγωνιστικής ομάδας Βασίλης Σταύρου και Γιώργος Θώδης, καθώς και όλοι οι αθλητές μας που μέσα σε τόσο μεγάλο συναγωνισμό πετυχαίνουν σπουδαίες επιδόσεις. Όλες οι επιτυχίες είναι προϊόν επίπονης ατομικής, ομαδικής και συλλογικής προσπάθειας που καταβάλλεται από όλα τα μέλη του συλλόγου (Δ.Σ., προπονητές, αθλητές, γονείς και μέλη).
Η τεχνική κολύμβηση πρωτοεμφανίστηκε στην πόλη μας από την Α.Κ.Α.Κ. & τον ΑΣΚ Ολυμπιακός την φετινή χρονιά δίνοντας μία ακόμη προοπτική στην κολύμβηση. Την νέα κολυμβητική χρονιά θα δημιουργηθούν τμήματα υποδομών για την καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος. Εμπιστευτείτε και εσείς τα παιδιά σας σε εμάς και γίνετε μέλη της μεγάλης οικογένειας της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός που έχουν ως αποκλειστικό σκοπό και μόνο τον αθλητισμό και την ανάπτυξη της κολύμβησης στην Καρδίτσα.
Σκυτάλη παίρνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κλασσικής Κολύμβησης στο “Ιλίσιο” κολυμβητήριο στην Αθήνα όπου η Α.Κ.Α.Κ. & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός θα συμμετάσχουν με έξι (6) αθλητές. Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!!!!

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

40 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ!!!

Ιστορικό Ρεκόρ μεταλλίων και επιδόσεων από Α.Κ.Α.Κ. & Α.Σ.Κ. Ολυμπιακό στα ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2015 που διεξήχθησαν…

Και η Καρδίτσα μπορεί να διοργανώνει αγώνες υψηλού επιπέδου

Αυτό ήταν το μήνυμα από τους κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2014 που διεξήχθησαν στην…

Aγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ 2014»

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας, οι κολυμβητικοί…