4 Πανελλήνια Ρεκόρ απ’ τον Μιχάλη Μπλούφα

Εκπληκτική εμφάνιση με τέσσερα (4) Πανελλήνια Ρεκόρ πραγματοποίησε ο Μιχάλης Μπλούφας στην Αλεξανδρούπολη σε ημερίδα ορίων για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής κολύμβησης το Σαββατοκύριακο 9-10 Δεκεμβρίου 2017.
Ο αθλητής της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. διπλά πέδιλα, στα 100μ. διπλά πέδιλα, στα 200μ. διπλά πέδιλα και στα 400μ. διπλά πέδιλα  στην κατηγορία παμπαίδων Β με χρόνους 24’’.98, 55’’.55, 1’.59’’.47 & 4’.35’’.74 αντίστοιχα. Ο  Μιχάλης με τις επιδόσεις του αυτές κατέκτησε και τα αντίστοιχα όρια συμμετοχής στα επερχόμενα πρωταθλήματα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης.

Δύο όρια OPEN (κατηγορία Ανδρών) και ένα στην κατηγορία εφήβων κατέκτησε ο Σωτήρης Μπλούφας των Δελφινιών Πτολεμαΐδας.

Ο  εν λόγω αθλητής προπονείται καθημερινά με το σύλλογό μας αλλά αγωνίζεται με το σκουφάκι των Δελφινιών Πτολεμαΐδας. Εξαιρετικές επιδόσεις και όρια κατηγορίας OPEN στα 50μ. διπλά πέδιλα με χρόνο 22’’.42 και στα 100μ. διπλά πέδιλα με χρόνο 50’’.39. Έπιασε επίσης το όριο της κατηγορίας εφήβων στα 400μ. διπλά πέδιλα με χρόνο 4’.19’’.03.

Η επιτυχία των αδελφών Μπλούφα έρχεται σε συνέχεια της περσινής τους επιτυχίας η οποία υποδηλώνει τη συνέχεια και τη σωστή δουλειά  που γίνεται από αθλητές και προπονητές. Ο Σύλλογος έχει την τεχνογνωσία και την επιστημονική κατάρτιση διαμέσου ολόκληρης της προπονητικής ομάδας και ιδιαίτερα διαμέσου των προπονητριών της αγωνιστικής ομάδας, της κα. Νατάσας Θώδη και της κα. Ευγενίας Δρόσου (αμφότερες με ειδικότητα στην κολύμβηση), που εγγυούνται την επιτυχία.

Συγχαρητήρια λοιπόν στον Μιχάλη Μπλούφα για την τεράστια επιτυχία καθώς και σε όλους τους αθλητές-αθλήτριες, την εξαιρετική προπονητική ομάδα, τους γονείς και τα Δ.Σ. των Συλλόγων της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ποδαρικό» στο 2024 με 17 μετάλλια στα 3α Νικητήρια

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης της ΑΚΑΚ…

Η κολυμβητική οικογένεια της Α.Κ.Α.Κ. εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας εύχονται σε όλους…

Η ομάδα μεγαλώνει και δυναμώνει!

  Με δύο νέες μεταγραφές, και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου από…