Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατηγοριών κολύμβησης, ενόψει…

Tο Σαββατοκύριακο, 25 και 26 Ιουλίου 2020,  οι αθλητές και οι αθλήτριες της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας (A.K.A.K.) ετοιμάζονται να αναμετρηθούν με αθλητές από όλη την Ελλάδα σε ιδιαίτερες και πρωτόγνωρες συνθήκες και έπειτα από μια αγωνιώδη προετοιμασία να ξαναβρούν την φυσική τους κατάσταση μετά τη διακοπή της προπόνησης για αρκετό χρονικό διάστημα.

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα για τη φετινή χρονιά θα διεξαχθεί σε επτά Περιφέρειες. Τα τελικά αποτελέσματα θα προκύψουν μετά την ολοκλήρωση των αγώνων, αφού  ενοποιηθούν όλες οι επιδόσεις των αθλητών-τριων. Η ομάδα μας, όπως και όλες οι ομάδες της Θεσσαλίας, θα αγωνιστεί στο νέο ανοιχτό κολυμβητήριο Λάρισας.

Οι αγώνες θα έχουν και αυτοί τις ιδιαιτερότητές τους, καθώς για πρώτη φορά θα γίνουν χωρίς θεατές και σύμφωνα με αυστηρό Υγειονομικό Πρωτόκολλο.

Ο πρόεδρος Δημήτριος Γκούγκλιας και τo Δ.Σ. του Συλλόγου, έχοντας πάντα σαν πρώτο μέλημα την υγεία και την άμιλλα,  εύχονται στους αθλητές και στις αθλήτριές μας Καλή Επιτυχία!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

“ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ JUNIOR 2022”: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!!!

Στα πλαίσια της αθλητικής κολυμβητικής διοργάνωσης προαγωνιστικών κατηγοριών  ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2022 που διοργανώθηκαν από την Αθλητική…

Kολυμβητική πανδαισία τα “Γαλαγάλεια 2022”

‘Ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο κολυμβητικής πανδαισίας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όλοι όσοι βρέθηκαν στο Δημοτικό…

Η Α.Κ.Α.Κ. για μια ακόμη φορά στην κορυφή

Εξαιρετικές εμφανίσεις, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, αφήνοντας μεγάλες υποσχέσεις για το θερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα,…