Η τεχνική κολύμβηση συνεχίζει να δίνει διακρίσεις

Το τμήμα τεχνικής κολύμβησης συμμετείχε στην ημερίδα ορίων που διοργάνωσε ο Λαρισαϊκός – Τιτάνες στο Ε.Α.Κ. Λάρισας, την Κυριακή 06 Δεκεμβρίου 2015, με τον 16χρονο αθλητή της Αθανάσιο Γκούγκλια, ο οποίος κατάφερε με πολύ καλές επιδόσεις, καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ στα 50μ. διπλά πέδιλα και πλησιάζοντας το  ατομικό του ρεκόρ στα 100 μ. διπλά πέδιλα, να «πιάσει» τα όρια συμμετοχής όχι μόνο στα επερχόμενα πρωταθλήματα κατηγοριών (χειμερινό και θερινό), αλλά και στο πρωτάθλημα ανδρών (κατηγορίας OPEN) της Τεχνικής Κολύμβησης.

Θερμά συγχαρητήρια στην προπονητική ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός που αγωνίζεται καθημερινά για να προάγει το άθλημα της κολύμβησης στην πόλη μας και για να αναδείξει την καρδιτσιώτικη κολύμβηση σε πανελλαδικό επίπεδο. Συγχαρητήρια και στην προπονήτρια της αγωνιστικής ομάδας Νατάσα Θώδη που είναι επιφορτισμένη με τα αγωνιστικά τμήματα του συλλόγου.

Θα θέλαμε τέλος να ζητήσουμε την αρωγή, του Δήμου Καρδίτσας στην ορθολογική κατανομή των ωρών χρήσης της πισίνας με καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια και όχι όπως γίνεται μέχρι σήμερα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΡΕΚΟΡ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΚΑΚ στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ κατηγορία ΟΡΕΝ

Α.Κ.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΡΕΚΟΡ Τεχνικής κολύμβησης Α.Κ.Α.Κ. Κατηγορίας open (50αρα πισίνα)         ΑΝΔΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑ…

«Ποδαρικό» στο 2024 με 17 μετάλλια στα 3α Νικητήρια

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η νέα χρονιά για την ομάδα Τεχνικής Κολύμβησης της ΑΚΑΚ…

Ακόμη 3 μετάλλια για την Α.Κ.Α.Κ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανοιχτής θάλασσας (Open Water)

Το διήμερο 1 και 2 Αυγούστου διεξήχθη στην Παραλία Αρετσούς στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης το Πανελλήνιο…