Μια ονειρεμένη χρονιά για την προαγωνιστική ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός κλείνει με επιτυχίες…

Κατακτώντας δώδεκα (12) μετάλλια με πολλές ατομικές επιδόσεις, αφήνοντας ελπίδες για το μέλλον της κολυμβητικής συνεργασίας της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός, κολύμπησε η προαγωνιστική ομάδα στο θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών κατηγοριών, που έγινε στο ανοιχτό κολυμβητήριο του Βόλου το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016, με την συμμετοχή των ομάδων της περιφέρειας Θεσσαλίας, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της προαγωνιστικής ομάδας για τη φετινή χρονιά.

Για την κολυμβητική συνεργασία κολύμπησαν συνολικά 11 αθλητές-αθλήτριες και κατέκτησαν δώδεκα (12) συνολικά μετάλλια, επτά (7) χρυσά, τρία (3) αργυρά και δύο (2) χάλκινα.

Αναλυτικά οι διακρίσεις που σημείωσαν ήταν οι εξής:

 • Αντιμησάρη Ιουλία: 5η θέση στα 50μ. πεταλούδα, 7η θέση στα 200μ. μικτή ατομική και 7η θέση στα 50μ. ελεύθερο κορίτσια 11 ετών.
 • Ζαρκαδούλας Κων/νος: Αργυρό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο, χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο και χάλκινο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο αγόρια 11 ετών.
 • Καλούτσα Αριάδνη: Αργυρό μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα και 4η θέση στα 100μ. πεταλούδα, κορίτσια 12 ετών.
 • Καλούτσας Κων/νος: 20η θέση στα 50μ. ύπτιο και 24η θέση στα 50μ. ελεύθερο αγόρια 9 ετών.
 • Κατσιαβάρα Αριάδνη: 13η θέση στα 50μ. ελεύθερο κορίτσια 11 ετών.
 • Κρίκου Βασιλική: 7η θέση στα 50μ. ύπτιο, 7η θέση στα 50μ. πρόσθιο και 12η θέση στα 50μ. ελεύθερο κορίτσια 11 ετών.
 • Κωφού Μαρία- Άννα: 5η θέση στα 50μ. πρόσθιο και 5η θέση στα 100μ. πρόσθιο κορίτσια 10 ετών.
 • Μπλούφας Μιχάλης : Χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα, χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πεταλούδα, και  4η θέση στα 50μ. ελεύθερο αγόρια 11 ετών.
 • Παπαστάθης Γιώργος : Χρυσό μετάλλιο στα 50μ. πρόσθιο, χρυσό μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο και χρυσό μετάλλιο στα 200μ. πρόσθιο αγόρια 11 ετών.
 • Πρίντζιος Γιώργος: 7η θέση στα 100μ. πρόσθιο και 13η θέση στα 50μ. ελεύθερο αγόρια 10 ετών.
 • Τσιαπέρα Χριστιάνα: Χρυσό μετάλλιο στα 50μ. ύπτιο, χρυσό μετάλλιο στα 100μ. ύπτιο και αργυρό μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο κορίτσια 12 ετών.

           Η ομάδα των επιτυχιών!!!

Οι αθλητές και οι αθλήτριες της προαγωνιστικής ομάδας της Α.Κ.Α.Κ. & του Α.Σ.Κ. Ολυμπιακός “έφεραν” κατά την φετινή χρονιά στην πόλη μας συνολικά 178 μετάλλια (91 χρυσά, 51 αργυρά και  36 χάλκινα) από τους αγώνες που συμμετείχαν!!!

Με τόσες επιτυχίες και οι αθλητές μας έχουν τις ίδιες διαδρομές για προπόνηση με τους αθλητές συλλόγων που υφίστανται μόνο στα χαρτιά. Μήπως κάποτε θα πρέπει να υπάρξει ένα αξιοκρατικό σύστημα κατανομής διαδρομών στο κολυμβητήριο; Έτσι, για το καλό των αθλητών που μοχθούν για την επιτυχία…

             Στις πρώτες θέσεις του πίνακα των φετινών επιδόσεων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) πανελλαδικά, βρίσκονται οι παρακάτω αθλητές μας!!!

 • Παπαστάθης Γεώργιος: 1ος στα 50μ. πρόσθιο, 1ος  στα 100μ. πρόσθιο και 6ος  στα 200μ. πρόσθιο αγόρια 11 ετών.
 • Τσιαπέρα Χριστιάνα: 3η στα 100μ. ύπτιο και 4η στα 50μ. ύπτιο κορίτσια 12 ετών.
 • Δεμικέλη Αγγελική: 5η στα 200μ. πρόσθιο, 7η στα 50μ. πρόσθιο και 8η  στα 100μ. πρόσθιο κορίτσια 11 ετών.
 • Τσαπράζη Ειρήνη-Αγορίτσα: 9η στα 50μ. ελεύθερο, 10η στα 100μ. ελεύθερο κορίτσια 12 ετών.
 • Μπλούφας Μιχάλης: 10ος στα 100μ. πεταλούδα αγόρια 11 ετών.

Το Δ.Σ. της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός συγχαίρει όλους του αθλητές – αθλήτριες της προαγωνιστικής ομάδας για τις μεγάλες φετινές επιτυχίες, καθώς και όλα τα παιδιά για τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλουν καθημερινά, υπό την καθοδήγηση και τη στήριξη του προπονητή τους Κώστα Γκαρνάκη ο οποίος αγόγγυστα εργάζεται μελετώντας και ενσωματώνοντας τις νέες τεχνικές προπόνησης που εφαρμόζονται στο χώρο.

Εμπιστευτείτε και εσείς τα παιδιά σας στην Α.Κ.Α.Κ. & τον ΑΣΚ Ολυμπιακός!!! Η εμπειρία και οι επιτυχίες μας είναι τα καλύτερα εχέγγυα που βεβαιώνουν την ποιότητα της προπονητικής μας ομάδας και τη σωστή και παιδαγωγική εκμάθηση της κολύμβησης.

Η προπονητική μας ομάδα αποτελείται από καθηγητές φυσικής αγωγής, με πολλούς δε από αυτούς με ειδικότητα στην κολύμβηση και στην ειδική αγωγή, που προσεγγίζουν με παιδαγωγικό τρόπο την εκμάθηση της κολύμβησης και την προπόνηση στα μεγαλύτερα επίπεδα. Καμιά επιτυχία δεν είναι τυχαία. Οι επιτυχίες έρχονται με συστηματική δουλειά υπομονή και επιμονή από τα σκαλάκια της μικρής πισίνας μέχρι την αγωνιστική ομάδα.

Πληροφορίες και εγγραφές καθημερινά από 16:00-21:00 στα γραφεία της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός που βρίσκονται μπροστά στην είσοδο του κολυμβητηρίου. Τηλέφωνα: 24410 74755 και 2441047233.

AKAK.GR - Μια ονειρεμένη χρονιά για την προαγωνιστική ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός κλείνει με επιτυχίες… AKAK.GR - Μια ονειρεμένη χρονιά για την προαγωνιστική ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός κλείνει με επιτυχίες… AKAK.GR - Μια ονειρεμένη χρονιά για την προαγωνιστική ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός κλείνει με επιτυχίες… AKAK.GR - Μια ονειρεμένη χρονιά για την προαγωνιστική ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός κλείνει με επιτυχίες… AKAK.GR - Μια ονειρεμένη χρονιά για την προαγωνιστική ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός κλείνει με επιτυχίες…

AKAK.GR - Αυτοπροσχέδιο

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προκήρυξη κολυμβητικών αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018”

 Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) διοργανώνει τους κολυμβητικούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018” που…

Εντυπωσιακή η νέα ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός στους αγώνες κολύμβησης «Αντώνης Δρόσος»

Με 19 μετάλλια (6 χρυσά, 9 αργυρά και 4 χάλκινα) επέστρεψε η Προαγωνιστική ομάδα της…

Πανελλήνιο Ρεκόρ, μετάλλια και διακρίσεις στην τεχνική κολύμβηση

Εκπληκτική εμφάνιση με ένα Πανελλήνιο Ρεκόρ και 3 χρυσά μετάλλια πραγματοποίησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών…