Ακαδημίες / Προ-Αγωνιστική Ομάδα

[vc_row][vc_column][vc_separator_pr style=”gap”][vc_column_text]Στόχος του τμήματος είναι οι μικροί αθλητές και αθλήτριες να κατανοήσουν αποτελεσματικά την κίνηση που εκτελείται σε κάθε ένα από τα τέσσερα στυλ της κλασικής κολύμβησης (ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα) και βήμα βήμα να την βελτιώνουν, μέσα από την εκτέλεση συγκεκριμένων ασκήσεων κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Επιπροσθέτως βασικός σκοπός της προπόνησης στις συγκεκριμένες ηλικίες, είναι η αύξηση της αντοχής των παιδιών προκειμένου η μετάβασή τους στο επόμενο στάδιο του προαγωνιστικού τμήματος (στο οποίο ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις) να πραγματοποιηθεί ομαλά.

Ηλικίες
Αγόρια:  8, 9 ετών
Κορίτσια: 8, 9 ετών

Ημέρες – Ώρες Προπόνησης 
Δευτέρα έως Παρασκευή: 17:00 – 19:00
Σάββατο: 11:00 – 12:00

Συμμετοχή σε Αγώνες
Το τμήμα συμμετέχει σε τουλάχιστον τρεις (3) διασυλλογικές ημερίδες σε περιφερειακό επίπεδο. Η συμμετοχή των παιδιών στις συγκεκριμένες ημερίδες, έχει ως στόχο να τονιστεί η αξία της συμμετοχής σε μία διοργάνωση, η θέσπιση ομαδικών και ατομικών στόχων και η σημασία της ευγενούς άμιλλας.

Προπονητές είναι η Ρούλα Καραβίδα και ο Κώστας Γκαρνάκης.

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Και η Καρδίτσα μπορεί να διοργανώνει αγώνες υψηλού επιπέδου[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]