Ξεφάντωσαν ΑΚΑΚ & ΑΣΚ Ολυμπιακός στον ετήσιο χορό και την κοπή της πίτας

Το Σάββατο 26-1-2019 πραγματοποιήθηκε στο κέντρο “Αμαλία” η καθιερωμένη κοπή πίτας της Α.Κ.Α.Κ. και του ΑΣΚ Ολυμπιακός. Επρόκειτο για μια συνάθροιση της πλειονότητας των μελών της ομάδος, γονέων, αθλητών και προπονητών, η οποία χαρακτηρίστηκε από άκρως εορταστικό κλίμα και πνεύμα ενότητας. Η εν λόγω δεξίωση στόχευε στην απόδοση ευχών για μια πλήρως επιτυχή αγωνιστική και αθλητική χρονιά, πλαισιωμένη από λαμπρές διακρίσεις και πολυπληθή μετάλλια, όπως συνέβαινε κατά τη διάρκεια προηγούμενων ετών. Η γιορτή μας απέδειξε πως η σχέση μεταξύ των γονέων και του Συλλόγου, δεν αποτελεί μια μορφή “συνεταιρισμού”, εποφθαλμιώντας το ιδίον όφελος. Στον αντίποδα, συνιστά έναν χρόνιο δεσμό εμπιστοσύνης, αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς αγάπης. Είναι προφανές πως εκπέμπεται ένα κλίμα που θα μπορούσε αναμφισβήτητα να συγκριθεί με την ζεστασιά μιας οικογένειας.

Στον χαιρετισμό, που απηύθυνε ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Δημήτριος Γκούγκλιας, τόνισε τα  σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε και ευχαρίστησε όλα τα παιδιά και τους γονείς τους για τις προσπάθειες και τις θυσίες που καταβάλλουν καθημερινά για να υπηρετήσουν το άθλημα της κολύμβησης. Στάθηκε ιδιαίτερα στις μεγάλες επιτυχίες του συλλόγου, που μετά από 22 χρόνια «έφεραν» στην πόλη μας 2 χρυσά και 3 αργυρά μετάλλια πανελληνίων πρωταθλημάτων κλασικής κολύμβησης και κατέταξαν το σύλλογό μας στην 33η θέση από 144 σωματεία πανελλαδικά.  4 χρυσά μετάλλια και η 15η θέση μεταξύ 41 συλλόγων ήταν η συγκομιδή της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στην τεχνική κολύμβηση.

Η έναρξη της γιορτής σηματοδοτήθηκε από τη βράβευση των διακριθέντων αθλητών, του προηγούμενου έτους (2018). Οι αθλητές που τιμήθηκαν είναι:

 • Μπλούφας Μιχάλης, για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίου στα 100μ. πεταλούδα, του αργυρού μεταλλίουστα 200μ. πεταλούδα και του αργυρού μεταλλίου στα 200μ. μικτή ατομική, στην κατηγορία παμπαίδων Β, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κολύμβησης, καθώς και για την κατάκτηση τεσσάρων (4) χρυσών μεταλλίων, στα 50μ., 100μ., 200μ., και 400μ. διπλά πέδιλα στο θερινό πρωτάθλημα κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης.
 • Τσαπράζη Ειρήνη, για την κατάκτηση χρυσού μεταλλίουστα 50μ. ύπτιο, του αργυρού μεταλλίου στα 100μ. ύπτιο και της 10ης θέσης στα 200μ. ύπτιο, στην κατηγορία παγκορασίδων Α, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κολύμβησης.
 • Τσιαπέρα Χριστιάνα, για την κατάκτηση της 8ης θέσης στα 200μ. ύπτιο, 8ης θέσης στα 100μ. ύπτιο και της 11ης θέσης στα 50μ. ύπτιο, στην κατηγορία παγκορασίδων Α, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κολύμβησης.
 • Δεμικέλη Αγγελική, για την κατάκτηση της 8ης θέσης στα 200μ. πρόσθιο, 10ης θέσης στα 50μ. πρόσθιο και της 13ης θέσης στα 100μ. πρόσθιο, στην κατηγορία παγκορασίδων Β, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κολύμβησης.
 • Τσουκνίδας Άκης για την κατάκτηση της 4ης θέσης στα 50μ., της 4ης θέσης στα 200μ. και της 5ης θέσης στα 100μ. διπλά πέδιλα, στην κατηγορία παμπαίδων Β, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης.
 • Κρανά Δέσποινα-Ειρήνη, για τη κατάκτηση ορίων και τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κολύμβησης.
 • Καλούτσα Αριάδνη, για τη κατάκτηση ορίων και τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κολύμβησης.
 • Τσιαπέρα Μαρία, για τη κατάκτηση ορίων και τη συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κολύμβησης.
 • Ζαρκαδούλα Άρτεμις, για τη κατάκτηση ορίων συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κολύμβησης.
 • Ζαρκαδούλας Κων/νος, για τη κατάκτηση ορίων συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κολύμβησης.
 • Δανιήλ Κυριακή-Χρυσή, για τη κατάκτηση ορίων συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κολύμβησης.
 • Τσιαντά Γεωργία, για τη κατάκτηση ορίων συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών κολύμβησης.
 • Γκούγκλιας Αθανάσιος, για τη κατάκτηση ορίων συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών τεχνικής κολύμβησης.

Κέφι, χορός, τραγούδι και καλό φαγητό, συντέλεσαν στην πραγμάτωση του στόχου της εκδήλωσης, ο οποίος δεν ήταν άλλος από την διασκέδαση, που διήρκεσε έως τις πρώτες πρωινές ώρες. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που προέβησαν στην παροχή δώρων για τη λαχειοφόρο του συλλόγου. Αναλυτικότερα αυτοί είναι: “Υφήλιος” κοσμήματα, κα Γάζου Ι.(αισθητικός), Γυμναστήριο (Be fit), “Ευθυμίου travels”, “Οπτικά Καμινιώτης”. Επισημαίνουμε πως η τηλεόραση που επιδόθηκε, αποτέλεσε προσφορά του Συλλόγου.

Τέλος, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, πως οι εγγραφές συνεχίζονται για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι επιθυμούν να γνωρίσουν και να ασχοληθούν με τις χαρές της κολύμβησης, μία από τις πιο ευχάριστες δραστηριότητες για κάθε παιδί, υπό την καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός και φυσικά μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει κυρίως την αγάπη και τη φροντίδα για το παιδί. Πληροφορίες-εγγραφές καθημερινά 16:00-21:00 καθώς και στις ώρες χρήσης της μικρής πισίνας στο γραφείο της Α.Κ.Α.Κ. Τηλ.:2441074755.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ-ΔΡΟΣΕΙΑ 2024 : 20 ΜΕΤΑΛΛΙΑ- ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Σάββατο 18/5/2024 συμμετείχαν η προαγωνιστική ομάδα με 15 αθλητές και αθλήτριες και οι κατηγορίες…

Διεθνής κολυμβητική συνάντηση ΙΒΑΝΩΦΕΙΑ 2024

Έξι αθλητές και αθλήτριες της Α.Κ. Α.Κ με την προπονήτριά τους κ. Ευγενία Δρόσου συμμετείχαν…

1st SPRINT Finswimming AKAdemy Cup

  Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι πρώτοι αγώνες τεχνικής κολύμβησης 25άρας πισίνας στην Ελλάδα που…