Επιτυχημένη επανεκκίνηση της κολύμβησης για την Α.Κ.Α.Κ.

Με δώδεκα αθλητές και αθλήτριες εκπροσωπήθηκε η  Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) στους πρώτους αγώνες ορίων που έγιναν στη Λάρισα το περασμένο Σάββατο 24/4 μετά την επανεκκίνηση του αθλήματος της κολύμβησης ύστερα από πεντάμηνη αποχή. Η ημερίδα αποτελεί το πρώτο αναγνωριστικό τεστ των κολυμβητών μετά από την  πολύμηνη απουσία και οι επιδόσεις, που σημείωσαν οι αθλητές μας κατά τη διάρκειά της, ήταν ανέλπιστα καλές, χάρη στην εντατική και στοχευμένη προπόνηση στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα αλλά και στην ατομική προσπάθεια των αθλητών καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής των προπονήσεων. Τους αθλητές/τριες συνόδευσε η προπονήτρια του Συλλόγου Ευγενία Δρόσου.

Με την ελπίδα ότι τα χειρότερα τα αφήσαμε πίσω και ενθουσιασμό για την συνέχεια, οι κολυμβητές της Α.Κ.Α.Κ συνεχίζουν την προετοιμασία για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν .

Ο πρόεδρος, Δημήτριος Γκούγκλιας, η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) εύχονται σε όλους χρόνια πολλά με Υγεία και Δύναμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ-ΔΡΟΣΕΙΑ 2024 : 20 ΜΕΤΑΛΛΙΑ- ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Σάββατο 18/5/2024 συμμετείχαν η προαγωνιστική ομάδα με 15 αθλητές και αθλήτριες και οι κατηγορίες…

Διεθνής κολυμβητική συνάντηση ΙΒΑΝΩΦΕΙΑ 2024

Έξι αθλητές και αθλήτριες της Α.Κ. Α.Κ με την προπονήτριά τους κ. Ευγενία Δρόσου συμμετείχαν…

1st SPRINT Finswimming AKAdemy Cup

  Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι πρώτοι αγώνες τεχνικής κολύμβησης 25άρας πισίνας στην Ελλάδα που…