Επιτυχημένη επανεκκίνηση της κολύμβησης για την Α.Κ.Α.Κ.

Με δώδεκα αθλητές και αθλήτριες εκπροσωπήθηκε η  Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) στους πρώτους αγώνες ορίων που έγιναν στη Λάρισα το περασμένο Σάββατο 24/4 μετά την επανεκκίνηση του αθλήματος της κολύμβησης ύστερα από πεντάμηνη αποχή. Η ημερίδα αποτελεί το πρώτο αναγνωριστικό τεστ των κολυμβητών μετά από την  πολύμηνη απουσία και οι επιδόσεις, που σημείωσαν οι αθλητές μας κατά τη διάρκειά της, ήταν ανέλπιστα καλές, χάρη στην εντατική και στοχευμένη προπόνηση στο σύντομο αυτό χρονικό διάστημα αλλά και στην ατομική προσπάθεια των αθλητών καθ’ όλη τη διάρκεια της διακοπής των προπονήσεων. Τους αθλητές/τριες συνόδευσε η προπονήτρια του Συλλόγου Ευγενία Δρόσου.

Με την ελπίδα ότι τα χειρότερα τα αφήσαμε πίσω και ενθουσιασμό για την συνέχεια, οι κολυμβητές της Α.Κ.Α.Κ συνεχίζουν την προετοιμασία για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν .

Ο πρόεδρος, Δημήτριος Γκούγκλιας, η Διοίκηση, οι προπονητές και οι αθλητές της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) εύχονται σε όλους χρόνια πολλά με Υγεία και Δύναμη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1η στη Θεσσαλία – 13η στην Ελλάδα η Α.Κ.Α.Κ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης

Τα κορυφαία αποτελέσματα μιλούν για μας!!!  Εξαιρετικές εμφανίσεις, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, έκαναν οι…

Επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας και για την προαγωνιστική ομάδα της (Α.Κ.Α.Κ.)

Με δώδεκα (12) μετάλλια στις αποσκευές της, με πολλές ατομικές επιδόσεις που αφήνουν υποσχέσεις για μεγαλύτερες…

Ευχές στους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου για δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη χρονιά καλούνται να αντλήσουν δύναμη και…