Ατομικά ρεκόρ και όρια Πανελληνίου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης για την ΑΚΑΚ και τον ΑΣΚ Ολυμπιακό

Την Κυριακή 16 Ιουνίου 2019 οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος τεχνικής κολύμβησης της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας ΚΑρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & του ΑΣΚ Ολυμπιακός, Αθανάσιος Μπαμπλέκης, Αλέξανδρος-Βύρων Καβάλλας, Άκης Τσουκνίδας, Αναστασία Παλάντζα και Αλεξάνδρα Γερούκη συνοδευόμενοι από την προπονήτριά τους κ. Νατάσσα Θώδη συμμετείχαν στη Διασυλλογική Ημερίδα Τεχνικής Κολύμβησης στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.

Με ανεβασμένη διάθεση, καθώς είχαν ήδη χρόνους πάνω από το όριο συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σημείωσαν όλοι ατομικά ρεκόρ αποδεικνύοντας της άριστη αγωνιστική τους κατάσταση.

Με το βλέμμα πλέον στραμμένο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης  που θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 11 ως 14 Ιουλίου στη Χίο οι αθλητές και η προπονήτριά τους συνεχίζουν την προετοιμασία και αισιοδοξούν να φέρουν την Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας και τη φετινή χρονιά στις ψηλές θέσεις της Πανελλήνιας Κατάταξης δίπλα στα μεγαθήρια της Τεχνικής Κολύμβησης της χώρας.

Οι αθλητές / αθλήτριές μας κατάφεραν τα εξής:

Αλεξάνδρα Γερούκη: 50μ. Δ.Π. ατομικό ρεκόρ και όριο, 100μ. Δ.Π. όριο, 200μ. Δ.Π. ατομικό ρεκόρ και όριο, 400μ. όριο.

Αλέξανδρος Καβάλλας: 50μ. Δ.Π. ατομικό ρεκόρ και όριο, 100μ. Δ.Π. όριο, 200μ. Δ.Π. ατομικό ρεκόρ και όριο, 400μ. Δ.Π. όριο.

Αθανάσιος Μπαμπλέκης: 50μ. Δ.Π. Ατομικό ρεκόρ και όριο, 200 μ. Δ.Π. ατομικό ρεκόρ και όριο.

Αναστασία Παλάντζα:    50μ. Δ.Π. ατομικό ρεκόρ και όριο, 100μ. Δ.Π. ατομικό ρεκόρ και όριο, 200μ. Δ.Π. ατομικό ρεκόρ και όριο, 400μ. ατομικό ρεκόρ και όριο.

Άκης Τσουκνίδας: 50μ. Δ.Π. ατομικό ρεκόρ και όριο, 100μ. Δ.Π. ατομικό ρεκόρ και όριο, 200μ. Δ.Π. ατομικό ρεκόρ και όριο, 400μ. ατομικό ρεκόρ και όριο.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και εκλογές νέου Δ.Σ. της Α.Κ.Α.Κ.

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) προσκαλεί τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα…

Ευχές και εορταστικό πρόγραμμα λειτουργίας Α.Κ.Α.Κ.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του συλλόγου κατά την περίοδο των γιορτών θα είναι: Παρασκευή 24, Σάββατο…

Νέο ελπιδοφόρο ξεκίνημα για την προαγωνιστική ομάδα της Α.Κ.Α.Κ.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια κολυμβητικής απραξίας για τους μικρούς μας αθλητές και αθλήτριες λόγω…