“ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ JUNIOR 2022”: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!!!

Στα πλαίσια της αθλητικής κολυμβητικής διοργάνωσης προαγωνιστικών κατηγοριών  ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2022 που διοργανώθηκαν από την Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας στο Σαββατοκύριακο 16 και 17 Απριλίου , διεξήχθησαν για δεύτερη φορά οι αγώνες αρχαρίων αθλητών 7 και 8 ετών, τα ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ junior, σημειώνοντας πρωτόγνωρη επιτυχία. Tους αγώνες τίμησαν 9 σύλλογοι της Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας και περισσότεροι από 100 αθλητές!

Οι μικροί κολυμβητές μέτρησαν τις δυνάμεις τους σε όλα τα στυλ, στα 25 και τα 50 μέτρα ελεύθερο, 25 μέτρα ύπτιο, 25 μέτρα πρόσθιο και 25 μέτρα πεταλούδα, ενώ την κερκίδα ξεσήκωσαν οι σκυταλοδρομίες ελευθέρου και μικτής ομαδικής. Τους αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήριά μας και το πιο ζεστό μας χειροκρότημα, αφού για τους περισσότερους αθλητές ήταν ίσως οι πρώτοι αγώνες και η πρώτη τους αποστολή μακρυά από τις πόλεις τους. Γι’ αυτό μας συγκίνησαν και κέρδισαν το σεβασμό μας!

Η Α.Κ.Α.Κ δίνει εξαιρετική σημασία στους αγώνες αρχαρίων αθλητών και αθλητών ακαδημιών, παρόλο που πρόκειται για δύσκολη διοργάνωση δεδομένου του νεαρού της ηλικίας των κολυμβητών και την έλλειψη εμπειρίας τους. Οι προκλήσεις πολλές, το στοίχημα μεγάλο: Να δημιουργήσουμε στους μικρούς αθλητές-αυριανούς κολυμβητές μια όμορφη ανάμνηση των πρώτων αγώνων και μια σταθερή βάση για μια μακρά πορεία στο χώρο της κολύμβησης. Ο χαρά τους και τα πλατιά τους χαμόγελα είναι για μας η μεγαλύτερη ανταμοιβή!

Ο πρόεδρος της ΑΚΑΚ κ. Δημήτριος Γκούγκλιας, το Δ.Σ. και όλοι όσοι παραβρέθηκαν στην υπέροχη γιορτή του αθλητισμού, στα ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ junior 2022, συγχαίρουν κάθε αθλητή ξεχωριστά για την εξαιρετική προσπάθεια και παρουσία και τους ευχόμαστε ο ενθουσιασμός, η αγωνιστικότητα και η λαχτάρα για την κολύμβηση που μας έδειξαν στα 7 και 8 τους χρόνια να τους ακολουθεί σε όλη τους την κολυμβητική πορεία.

Συγχαίρουν επίσης τους προπονητές των ακαδημιών, κ. Ευγενία Δρόσου και Λευτέρη Ντελή για την παρουσία και τις επιδόσεις των αθλητών τους και τους ευχαριστούμε για την αγάπη με την οποία τους περιβάλλουν.

Οι αθλητές της ΑΚΑΚ που συμμετείχαν στα ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ junior 2022:

Αγόρια 7 ετών: Βασίλειος Καρπενησιώτης, Αριστείδης Καρπενησιώτης, Δημήτριος Χαλικόπουλος

Αγόρια 8 ετών: Ευάγγελος Συλεούνης, Δημήτριος Σανιδας

Κορίτσια 7 ετών: Γεωργία Ποσποτίκη, Άρτεμις Ζάχου, Ισμήνη Μελισσά, Άννα Τσιαλη, Κατερίνα Τσίτου

Κορίτσια 8 ετών: Βασιλική Τσιαπέρα, Πηνελόπη Τσουκαλά, Αποστολία Ζησοπουλου, Αθηνά Τσινοπουλου, Κασσιανή Σακελλαρίου , Βασιλική Σιουτα, Ελένη Δρόσου, Ανδριάνα Τσιάνου.  

Συγχαρητήρια σε όλους και ανανεώνουμε το κολυμβητικό μας ραντεβού για τα ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ junior 2023!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ-ΔΡΟΣΕΙΑ 2024 : 20 ΜΕΤΑΛΛΙΑ- ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Σάββατο 18/5/2024 συμμετείχαν η προαγωνιστική ομάδα με 15 αθλητές και αθλήτριες και οι κατηγορίες…

Διεθνής κολυμβητική συνάντηση ΙΒΑΝΩΦΕΙΑ 2024

Έξι αθλητές και αθλήτριες της Α.Κ. Α.Κ με την προπονήτριά τους κ. Ευγενία Δρόσου συμμετείχαν…

1st SPRINT Finswimming AKAdemy Cup

  Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι πρώτοι αγώνες τεχνικής κολύμβησης 25άρας πισίνας στην Ελλάδα που…