Στην Πτολεμαΐδα η ομάδα της τεχνικής κολύμβησης της ΑΚΑΚ

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Απριλίου περισσότεροι από 50 αθλητές και αθλήτριες της Α.Κ.Α.Κ., με τον μικρότερο αθλητή στην ηλικία των 7 ετών και τον μεγαλύτερο 16, συνοδευόμενοι από 4 προπονητές, τους εφόρους των τμημάτων και συνοδούς αγωνίστηκαν σε τρεις μεγάλες διοργανώσεις : στο 3ο Swimming Cup στη Λαμία, στα ΑΚΡΙΣΙΑ 2022 στη Λάρισα και στα Όρια Τεχνικής Κολύμβησης στην Πτολεμαΐδα.

Αθλητές και προπονητές έκαναν για άλλη μια φορά πράξη την ιδέα που πρεσβεύουμε όλα αυτά τα χρόνια : την κολύμβηση και τον αθλητισμό σαν τρόπο  και σαν εφόδιο ζωής. Η αγάπη για το άθλημα από την πρώτη βουτιά ως την συμμετοχή στις κορυφαίες διοργανώσεις των Πρωταθλημάτων Κολύμβησης και η συστηματική δουλειά αποδεικνύονται καθημερινά, δημιουργώντας τη βάση για τη μακρά και επιτυχημένη πορεία του συλλόγου.

Την Κυριακή 10 Απριλίου οι αθλητές και οι αθλήτριες του Τμήματος Τεχνικής Κολύμβησης της Αγωνιστικής Ομάδας της Α.Κ.Α.Κ συνοδευόμενοι από την προπονήτριά τους κ. Νατάσα Θώδη συμμετείχαν σε ημερίδα ορίων στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Πτολεμαΐδας που διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας

Παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, η συμμετοχή σε αγώνες στο Ολυμπιακών Προδιαγραφών Κολυμβητήριο της Πτολεμαΐδας ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους αθλητές, αφού πρόκειται για μια από τις κορυφαίες κολυμβητικές εγκαταστάσεις της χώρας.

Όλοι σχεδόν οι αθλητές κατάφεραν με τις επιδόσεις τους να επιτύχουν το όριο συμμετοχής στο Πρωτάθλημα Ανοικτής Κατηγορίας, που ακολουθεί το Μάιο, και να επιβεβαιώσουν την άριστη κατάσταση αθλητικής προετοιμασίας στην οποία βρίσκονται.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ-ΔΡΟΣΕΙΑ 2024 : 20 ΜΕΤΑΛΛΙΑ- ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Σάββατο 18/5/2024 συμμετείχαν η προαγωνιστική ομάδα με 15 αθλητές και αθλήτριες και οι κατηγορίες…

Διεθνής κολυμβητική συνάντηση ΙΒΑΝΩΦΕΙΑ 2024

Έξι αθλητές και αθλήτριες της Α.Κ. Α.Κ με την προπονήτριά τους κ. Ευγενία Δρόσου συμμετείχαν…

Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης – Ιωαννινα 8-11/2/2024

Με 20 αθλητές και αθλήτριες συνοδευόμενους από την προπονήτριά τους κ. Νατάσα Θώδη συμμετείχε το…