8 όρια, ατομικά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις για την Α.Κ.Α.Κ. στην πρώτη ημερίδα ορίων

Πριν καλά καλά αρχίσει η νέα κολυμβητική χρονιά και στο πλαίσιο της πρώτης ημερίδας ορίων της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) που έγινε στο Βόλο, στο κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας, το Σάββατο 24/10/2020 τρεις αθλητές και αθλήτριες της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), η Ειρήνη Τσαπράζη στην κατηγορία Νεανίδων, η Αλεξάνδρα Γερούκη στην κατηγορία Παγκορασίδων Α και ο Θεοφάνης Βασιλός στην κατηγορία Παμπαίδων Β «έπιασαν» ήδη τα όρια συμμετοχής για 8 αγωνίσματα του Χειμερινού Πρωταθλήματος, ενώ και οι άλλοι 7 αθλητές και αθλήτριες, οι: Δέσποινα Κρανά, Άκης Τσουκνίδας, Άννα Κρανά, Κωνσταντίνος Καλούτσας, Παναγιώτα Φιλίππου, Μαριάνα Δημακοπούλου και Θεοφάνης Γερούκης σημείωσαν ατομικά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις πολύ κοντά στα όρια.

Τρία όρια  εξασφάλισε και η αθλήτρια της Α.Κ.Α.Κ. Αγγελική Δεμικέλη στην κατηγορία Κορασίδων που φέτος θα αγωνίζεται με υποσχετική μεταγραφή με το σκουφάκι του Νηρέα Χαλανδρίου, την ισχυρότερη ομάδα των Βορείων Προαστίων της Αττικής.

Η εν λόγω ημερίδα αποτέλεσε το πρώτο τεστ και την πρώτη επίσημη κούρσα της χρονιάς. Σύμφωνα με τις προπονήτριες της αγωνιστικής ομάδας κ. Ευγενία Δροσου και Νατάσα Θώδη, που συνόδευσαν τους αθλητές, όλοι απέδωσαν ικανοποιητικά, συνυπολογίζοντας τη μεγάλη δυσκολία της διοργάνωσης, καθώς το πρόγραμμα ήταν πιεστικό και τα πρωτόκολλα πολύ αυστηρά, αλλά και την ελλιπή προετοιμασία των αθλητών μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα, λόγω της θεομηνίας που έπληξε την πόλη μας και οδήγησε στη μη λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1η στη Θεσσαλία – 13η στην Ελλάδα η Α.Κ.Α.Κ. στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης

Τα κορυφαία αποτελέσματα μιλούν για μας!!!  Εξαιρετικές εμφανίσεις, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, έκαναν οι…

Επανέναρξη της αγωνιστικής δραστηριότητας και για την προαγωνιστική ομάδα της (Α.Κ.Α.Κ.)

Με δώδεκα (12) μετάλλια στις αποσκευές της, με πολλές ατομικές επιδόσεις που αφήνουν υποσχέσεις για μεγαλύτερες…

Ευχές στους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου για δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη χρονιά καλούνται να αντλήσουν δύναμη και…