Αναβολή Κολυμβητικών Αγώνων Προαγωνιστικών Κατηγοριών “Γαλαγάλεια” και “Γαλαγάλεια JUNIOR 2020”

Αξιότιμοι κύριοι,

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), έπειτα από ομόφωνη απόφαση, ανακοινώνει την αναβολή των κολυμβητικών αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών “Γαλαγάλεια 2020” και “Γαλαγάλεια JUNIOR 2020”, που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαρτίου 2020.

Έχοντας ως πρώτο και κύριο μέλημα την ασφάλεια των αθλητών, των συνοδών, των προπονητών και όλων όσων θα εργαστούν κατά τη διάρκεια των αγώνωνεναρμονιζόμαστε  πλήρως με την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου καθώς και με τις οδηγίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Δήμου Καρδίτσας για τα μέτρα πρόληψης και εξάπλωσης του κορωνοϊού στη χώρα μας, που προβλέπει την  αναστολή των αθλητικών εκδηλώσεων για το προσεχές διάστημα.

Ωστόσο,  η μεγάλη πρόθεση συμμετοχής συλλόγων απ’ όλη την Ελλάδα στα “Γαλαγάλεια 2020” και στα “Γαλαγάλεια JUNIOR 2020”, μας υποχρεώνει να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια για την ανεύρεση νέας ημερομηνίας, πάντα σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς και την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.), προκειμένου να προσφέρουμε μια ξεχωριστή αγωνιστική εμπειρία, με ασφάλεια για όλους τους παρευρισκόμενους.

Θα επανέλθουμε με νέα ανακοίνωση για την διεξαγωγή των κολυμβητικών αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών “Γαλαγάλεια 2020” και “Γαλαγάλεια JUNIOR 2020” με την ελπίδα πως η εξέλιξη του ιού θα είναι σύντομη και ανώδυνη, σε τέτοιο βαθμό που θα μας επιτρέπει τη διοργάνωσή τους.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς για το Διοικητικό Συμβούλιο,

-O-

Πρόεδρος

Δημήτριος Γκούγκλιας

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόγραμμα ΑΚΑΚ 2022-2023
Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και εκλογές νέου Δ.Σ. της Α.Κ.Α.Κ.

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) προσκαλεί τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα…

Ευχές και εορταστικό πρόγραμμα λειτουργίας Α.Κ.Α.Κ.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του συλλόγου κατά την περίοδο των γιορτών θα είναι: Παρασκευή 24, Σάββατο…