Στις κορυφαίες αθλήτριες της ανοιχτής θάλασσας η Άρτεμις Ζαρκαδούλα

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 η αθλήτρια της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) και του ΑΣΚ Ολυμπιακός Άρτεμις Ζαρκαδούλα έλαβε μέρος στον τελικό αγώνα ανοιχτής θαλάσσης xterra GREECE O.W.S challenge στα 5χλμ.,  που διεξήχθη στην παραλία της Βάρκιζας.

Η Άρτεμις κατέκτησε την 3η θέση στα 5χλμ στην κατηγορία overall γυναικών με και χωρίς στολή. Η αθλήτρια μας αγωνίστηκε χωρίς στολή.

Την 1η θέση κατέκτησε η παγκόσμια πρωταθλήτρια, με πολλές διακρίσεις στην ανοιχτή θάλασσα με τα χρώματα της Εθνικής, Βίκυ Κουβέλη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διοργάνωση συμμετείχαν αθλητές και αθλήτριες από την Ελλάδα και το εξωτερικό καθώς και Ολυμπιονίκες.

Η θερμοκρασία του νερού ήταν καλή,  στους 21 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο η διαδρομή ήταν αρκετά δύσκολη λόγω του νοτιά που φυσούσε και του κυματισμού της θάλασσας.

Την ίδια μέρα έγιναν και οι απονομές, από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Μαραθωνίων Κολυμβητών ”Λέανδρος”, για την τελική κατάταξη και βράβευση των αθλητών ανοιχτής θαλάσσης, με βάση τους βαθμούς που συγκέντρωσαν από όλους τους αγώνες που συμμετείχαν το έτος 2019. Η αθλήτρια μας Άρτεμις Ζαρκαδούλα κατέλαβε τη 2η θέση στα 5χλμ γυναικών χωρίς στολή, ανάμεσα στις 1500 περίπου αθλήτριες που συμμετείχαν.

Η Διοίκηση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Γκούγκλιας συγχαίρουμε την αθλήτρια και δηλώνουμε υπερήφανοι για τις επιτυχίες της, καθώς για μας η Άρτεμις ενσαρκώνει το πρότυπο του αθλητή που προσπαθούμε εδώ και χρόνια να εμφυσήσουμε στα παιδιά που κολυμπούν στους συλλόγους μας, με τη διαρκή προσπάθεια της, την απάντηση σε νέες προκλήσεις και τη συνεχή ενασχόληση με το υπέροχο άθλημα της κολύμβησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Τεχνική Κολύμβηση της Α.Κ.Α.Κ. γράφει ιστορία

Εξαιρετικές εμφανίσεις, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, έκαναν οι 12 αθλητές και αθλήτριες της Αθλητικής…

Η ομάδα ΠΟΛΟ της Α.Κ.Α.Κ. στη Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών

Ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο 9-10 Ιουλίου 2022 η 1η φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (ΠΟΛΟ) της Γ’…

“ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ JUNIOR 2022”: Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!!!

Στα πλαίσια της αθλητικής κολυμβητικής διοργάνωσης προαγωνιστικών κατηγοριών  ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2022 που διοργανώθηκαν από την Αθλητική…