Έντονο αγωνιστικά το φετινό καλοκαίρι για την αθλήτρια της ΑΚΑΚ Άρτεμης Ζαρκαδούλα

Η 19χρονη αθλήτρια, η οποία φοιτά στο Τμήμα Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής Τρικάλων, συνεχίζει την ενασχόλησή της με το άθλημα της κολύμβησης και μάλιστα φέτος δραστηριοποιήθηκε στο πολύ ενδιαφέρον και απαιτητικό είδος κολύμβησης στην Ανοιχτή Θάλασσα.

Ο πρώτος αγώνας για τη σεζόν έγινε στην Κατερίνη το Μάιο σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες με θερμοκρασία νερού 16οC, οι οποίες όμως δεν πτόησαν την αθλήτρια, που κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση στις γυναίκες στην κούρσα των 5 χλμ.

Ακολούθησε δεύτερος αγώνας τις αρχές Ιουνίου στον Άλιμο επίσης στα 5 χλμ, όπου τερμάτισε 2η στην κατηγορία γυναικών. Μετά τον αγώνα αυτό, το χρυσό ήταν το χρώμα που της ταίριαζε. Στα τέλη Ιουνίου στο Βόλο πήρε μέρος στην κορυφαία διοργάνωση «Ιάσων Ζήργανος», προς τιμήν του Έλληνα-θρύλου της κολύμβησης Ανοιχτής Θαλάσσης, στην κούρσα των 6 χλμ και βγήκε και πάλι πρώτη.

Τον Αυγουστο οι αγωνιστικές της υποχρεώσεις την γύρισαν στην πόλη μας και στον πολύ δύσκολο και ιδιαίτερο αγώνα σε γλυκό νερό, στον 20ο Διάπλου της Λίμνης Πλαστήρα, όπου τερμάτισε και πάλι στην 1η θέση στα 4 χλμ. στην κατηγορία γυναικών.

Και οι προκλήσεις και οι επιτυχίες για την αθλήτρια της ΑΚΑΚ δεν έχουν τέλος…. Αρχές Σεπτεμβρίου κολυμπάει στον πρώτο νυχτερινό αγώνα 6 χλμ. στην Κατερίνη και ξεπερνώντας φόβο, αντίξοες συνθήκες και χαμηλή θερμοκρασία τερματίζει 2η. Ασταμάτητη, μια βδομάδα μετά, παίρνει μέρος στον 14ο «Φιλοκτήτη» που διεξήχθη στη Βελίκα με συμμετοχή στα 5,5 χλμ. και κατατάσσεται 3η . Ακολουθεί αγώνας στο Σχοινιά Αθηνών και συνεχίζοντας τη λαμπρή φετινή πορεία βγήκε και σε αυτό τον αγώνα στην κατηγορία των 5 χλμ. και πάλι 1η.

Επόμενος και τελευταίος αγώνας για τη φετινή χρονιά είναι ο Τελικός Ανοικτής Θαλάσσης που θα διεξαχθεί στις 03 Νοεμβρίου στη Βάρκιζα.

Η Διοίκηση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός και ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Γκούγκλιας ευχόμαστε στην αθλήτρια καλή επιτυχία στον τελικό της στόχο και δηλώνουμε υπερήφανοι για τις επιτυχίες της, καθώς για μας η Άρτεμις ενσαρκώνει το πρότυπο του αθλητή που προσπαθούμε εδώ και χρόνια να εμφυσήσουμε στα παιδιά που κολυμπούν στους συλλόγους μας, με τη διαρκή προσπάθεια της, την απάντηση σε νέες προκλήσεις και τη συνεχή ενασχόληση με το υπέροχο άθλημα της κολύμβησης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βράβευση διακριθέντων αθλητών-αθλητριών της Α.Κ.Α.Κ. περιόδου 2020

Σε μια πολύ σεμνή και επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ανοιχτό χώρο του κυλικείου του…

Η Ειρήνη Τσαπράζη στην προεθνική ομάδα

Διαπιστευτήρια της χρήσης ορθών παιδαγωγικών μεθόδων και της ύπαρξης εμβριθώς καταρτισμένου προπονητικού δυναμικού, συνιστά το…

Στην Elite της Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας η αθλήτρια της ΑΚΑΚ Άρτεμις Ζαρκαδούλα

Βράβευση των 200 διακριθέντων αθλητών Ανοικτής Θαλάσσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου από τον σύλλογο…