Στην Elite της Κολύμβησης Ανοιχτής Θάλασσας η αθλήτρια της ΑΚΑΚ Άρτεμις Ζαρκαδούλα

Βράβευση των 200 διακριθέντων αθλητών Ανοικτής Θαλάσσης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου από τον σύλλογο Μαραθώνιας Κολύμβησης ΛΕΑΝΔΡΟΣ  και φιλοξενήθηκε στον ιδιαίτερο χώρο του Diaplous Training Experience Concept παρουσία του επικεφαλής της TRIMORE-XTERRA Greece κ. Κωνσταντίνου Μητρόπαπα , του Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, του Αντιδημάρχου Αθλητισμού Ρεθύμνης κ. Δημήτρη Λαχνιδάκη, του κ. Γιάννη Χρυσάφη επιχειρησιακού διευθυντή της ΕΤΕΜ και πλήθους διοργανωτών αγώνων κολύμβησης ανοικτής θαλάσσης και κολυμβητών.

Η αθλήτρια της ΑΚΑΚ, Άρτεμις Ζαρκαδούλα, βραβεύτηκε για την κατάκτηση της 1ης θέσης στα 5 χλμ. γενικής κατάταξης και για την 1η θέση στα 5 χλμ γυναικών ως 19 ετών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη χρονιά που πέρασε 3.404 OWS (Open Water Swimming) κολυμβητές, άνδρες και γυναίκες, από 10 ως 82 ετών, με ή χωρίς στολή όργωσαν τις ελληνικές λίμνες και θάλασσες σε 60 αγώνες στο πλαίσιο του 7ου Grand Prix O.W.S 2019. Είναι ενδεικτικό ότι ο αριθμός των κολυμβητών αυξήθηκε κατά 98% από το 2014, κατατάσσοντας την κολύμβηση ανοικτής θαλάσσης σε ένα από τα πιο ραγδαία αναπτυσσόμενα αθλήματα της κολύμβησης στην Ελλάδα.

Η Διοίκηση της Ομάδας και ο πρόεδρος κ. Δημήτριος Γκουγκλιας συγχαίρει την αθλήτρια για τις επιδόσεις της και την αφοσίωση της στο τόσο απαιτητικό άθλημα της Κολύμβησης Ανοικτής Θάλασσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στους επίλεκτους Κ12 – Κ13 – Κ14 για την αγωνιστική περίοδο 2023-24 οι αθλητές Ανδρέας Μαντές και Σπυριδούλα Ντίκα

Από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος ανακοινώθηκαν τα Κριτήρια επιλογής και οι λίστες του προγράμματος Επιλέκτων…

ΡΕΚΟΡ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΚΑΚ στην ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ κατηγορία ΟΡΕΝ

Α.Κ.Α.ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΡΕΚΟΡ Τεχνικής κολύμβησης Α.Κ.Α.Κ. Κατηγορίας open (50αρα πισίνα)         ΑΝΔΡΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑ…

Βράβευση διακριθέντων αθλητών-αθλητριών της Α.Κ.Α.Κ. περιόδου 2020

Σε μια πολύ σεμνή και επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον ανοιχτό χώρο του κυλικείου του…