Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση και εκλογές νέου Δ.Σ.

Το Δ.Σ. της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) προσκαλεί τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση που θα λάβει χώρα στη 01 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Σάββατο στο χώρο του κολυμβητηρίου (κυλικείο) στις 17:00 με θέματα:

  1. Απολογισμός του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
  2. Έναρξη αρχαιρεσιών εκλογών, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, και Εξελεγκτικής επιτροπής όπως ορίζει το καταστατικό του Σωματείου.

Επίσης γνωρίζουμε στα μέλη ότι αν δεν υπάρξει η απαρτία αυτή, η νέα  Γενική Συνέλευση θα γίνει σε επτά (7) ημέρες δηλαδή στις 8 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Σάββατο στον ίδιο χώρο στις 17:00 με ίδια θέματα. Οι εκλογές θα διεξαχθούν την 01 Δεκεμβρίου 2018 ημέρα Σάββατο στα Γραφεία του Σωματείου, αμέσως μετά τη Γενική Συνέλευση, που βρίσκονται στο Κολυμβητήριο Καρδίτσας. Ώρα έναρξης εκλογικής διαδικασίας 18:30 και λήξη 20:30.

Αγαπητά μέλη, η παρουσία σας κρίνεται απαραίτητη στην Γενική Συνέλευση καθώς επίσης  και στις εκλογές.

Δηλώσεις υποψηφιότητας θα υπάρχουν στα Γραφεία του Σωματείου και  έχετε την δυνατότητα να δηλώσετε υποψηφιότητα για όποιο όργανο επιθυμείτε μέχρι τη λήξη της Γενικής συνέλευσης.

Το  Δ.Σ.  


ΔΗΛΩΣΗ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ

Ο/η Κάτωθι υπογεγραμμένος/η …………………………………………………………………..δηλώνω ότι επιθυμώ να είμαι υποψήφιος/α στις εκλογές που θα διεξαχθούν την 01 Δεκεμβρίου 2018 για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και  Εξελεγκτικής Επιτροπής της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.):

Προσοχή! Δεν μπορούμε να θέσουμε υποψηφιότητα  για Δ.Σ. και  Ε.Ε. ταυτόχρονα.

 

1.  Για Διοικητικό Συμβούλιο

2. Για Εξελεγκτική Επιτροπή

Ο/η   Δηλών/σα

 

Α.Δ.Τ. …..………………….

Τηλ :………………………..

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόγραμμα ΑΚΑΚ 2021-2022
Ευχές στους υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων

Οι μαθητές της Γ’ Λυκείου για δεύτερη συνεχόμενη δύσκολη χρονιά καλούνται να αντλήσουν δύναμη και…

Ευχές για καλή επιτυχία στους μαθητές

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) εύχονται από καρδιάς καλή…