Χάνουμε τους αγώνες, κερδίζουμε το στοίχημα για τη ζωή

Το Σαββατοκύριακο 28 και 29 Μαρτίου 2020, επρόκειτο να διεξαχθούν στην πόλη μας τα “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2020” και τα “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ JUNIOR 2020”, το κορυφαίο κολυμβητικό γεγονός της Καρδίτσας και το μοναδικό της Δυτικής Θεσσαλίας, που διοργανώνονται εδώ και 16 χρόνια προς τιμή του ιδρυτή της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.), Κώστα Γαλαγάλα.

Το περιορισμένης χωρητικότητας Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρδίτσας με τη μια κερκίδα και την πισίνα των 25μέτρων και των 6 διαδρομών, θα άντεχε να φιλοξενήσει αθλητές και αθλήτριες όλων των ομάδων της Θεσσαλίας και των μεγάλων ομάδων της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Στερεάς Ελλάδας ακόμα και της Αττικής που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ξέραμε ότι θα τους είχαμε κοντά μας. Χάρη στην οργάνωση, την εμπειρία τέλεσης αγώνων, την στήριξη της Δημοτικής Αρχής, της Αντιπεριφέρειας Καρδίτσας, των φορέων και των μελών της ομάδας, καθώς και το όραμά μας για την προώθηση της κολύμβησης και την προβολή της πόλης μας , οι δυσκολίες θα ξεπερνιόντουσαν, οι υποδομές θα βελτιώνονταν, ο χώρος θα διαμορφώνονταν…

…. Και θα ήταν αξέχαστοι αγώνες, με παλμό, με αγωνιστικότητα, με ένταση.

…. Και θα ήταν μια υπέροχη γιορτή με γέλια, με χαρές, με συγκινήσεις.

Όμως τώρα δεν είναι στιγμές για μελαγχολία.

Δεν είναι στιγμές για θλίψη για τον χαμένο καιρό, τις χαμένες προπονήσεις, τις χαμένες ευκαιρίες, τον περιορισμό των αθλητών.

Είναι στιγμές περισυλλογής, ιεράρχησης, ψυχικής και πνευματικής ενδυνάμωσης.

Τώρα θα καταλάβουμε πόσο αγαπάμε το άθλημά μας…. Γιατί το διαλέξαμε!

Πόσο αγαπάμε την ομάδα μας… τι σημαίνει για μας!

Πόσο στηριζόμαστε στον προπονητή μας…. Είναι ο δάσκαλος και ο συμβουλάτοράς μας, απαιτεί, φωνάζει, οργανώνει, παρηγορεί!

Πόσο δεμένοι είμαστε με τους συναθλητές μας… Μας στηρίζουν, κολυμπάμε μαζί με αυτούς, δίπλα σε αυτούς, πολλές φορές ”γι’ αυτούς”!

Για τον αθλητισμό, για την κολύμβηση, για την ομάδα, για όσα μας προσφέρουν και τα είχαμε ίσως ξεχάσει.  Τώρα είναι η ώρα να τα θυμηθούμε για να τα ξανακερδίσουμε. Υπομονή για λίγο ακόμα.

T-Shirt

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ-ΔΡΟΣΕΙΑ 2024 : 20 ΜΕΤΑΛΛΙΑ- ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Σάββατο 18/5/2024 συμμετείχαν η προαγωνιστική ομάδα με 15 αθλητές και αθλήτριες και οι κατηγορίες…

Διεθνής κολυμβητική συνάντηση ΙΒΑΝΩΦΕΙΑ 2024

Έξι αθλητές και αθλήτριες της Α.Κ. Α.Κ με την προπονήτριά τους κ. Ευγενία Δρόσου συμμετείχαν…

1st SPRINT Finswimming AKAdemy Cup

  Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι πρώτοι αγώνες τεχνικής κολύμβησης 25άρας πισίνας στην Ελλάδα που…