Η αγωνιστική Ομάδα της Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακού στην Ημερίδα Ορίων στη Λάρισα

Το Σάββατο 21/12/2013 πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα ημερίδα ορίων για τη συμμετοχή των αθλητών στο επερχόμενο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών στη Θεσσαλονίκη, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο, 14-16 Φεβρουαρίου 2014.

Στην ημερίδα ορίων η αγωνιστική ομάδα της κολυμβητικής συνεργασίας της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας (Α.Κ.Α.Κ.) και του ΑΣΚ Ολυμπιακού, συμμετείχαμε με 10 αθλητές. Το ευχάριστο ήταν ότι καταφέραμε να πιάσουν όρια 3 κολυμβήτριες και 2 κολυμβητές μας.

Συνολικά, μέχρι σήμερα 6 αθλητές μας έχουν πιάσει τα όρια συμμετοχής στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών.

Οι χρόνοι μας ήταν άκρως ικανοποιητικοί. Ευελπιστούμε τώρα  την περίοδο των διακοπών  των Χριστουγέννων και με διπλές προπονήσεις, πρωί- απόγευμα, να προλάβουμε να προετοιμαστούμε καλύτερα για τη συνέχεια των υποχρεώσεών μας.

Αναλυτικά οι αθλητές που έπιασαν τα όρια συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, είναι:

1. ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ ΘΩΜΑΣ, 200μ ΠΡΟΣΘΙΟ

2. ΓΚΟΡΙΛΑ ΜΑΡΘΑ, 100μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

3. ΓΚΟΥΓΚΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, 100μ ΥΠΤΙΟ και 100μ ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ.

 4. ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΑΡΤΕΜΙΣ, 50μ ΥΠΤΙΟ και 100μ ΥΠΤΙΟ.

5. ΤΣΑΠΡΑΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, 50μ ΠΡΟΣΘΙΟ.

Οι υπόλοιποι αθλητές μας, που συμμετείχαν στην ημερίδα ορίων πέτυχαν καλούς χρόνους, βρέθηκαν πολύ κοντά στα όρια πρόκρισης και άφησαν θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η επόμενη ημερίδα ορίων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014 στη Λάρισα. Οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν είναι:

Γεροδημητρός Γεώργιος, Καλογεράκης Γεώργιος, Κοκκαλάρας Μάριος, Μπαλακτσή Χριστίνα και Φυλακτάκης Αθανάσιος.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές-τριές μας για τις προσπάθειες που καταβάλουν με πάνω από 2 ώρες προπόνησης ημερησίως (μονή προπόνηση) ή 4 ώρες προπόνησης ημερησίως (διπλή προπόνηση) για να πετύχουν τη διάκριση. Συγχαρητήρια αξίζουν και στην προπονητική ομάδα της κολυμβητικής συνεργασίας της Α.Κ.Α.Κ. και του ΑΣΚ Ολυμπιακού που πασχίζει καθημερινά με μεράκι και ζήλο να αναπτύξει αθλητές από την ηλικία των 3 ετών και να τους φτάσει να συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα με αξιώσεις και διακρίσεις.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι κολυμβητές της κολυμβητικής συνεργασίας της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας (Α.Κ.Α.Κ.) και του ΑΣΚ Ολυμπιακού, σας εύχονται καλά Χριστούγεννα, υγεία και ευτυχία για το 2014!!!

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η αγωνιστική Ομάδα της Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακού στην Ημερίδα Ορίων στη Λάρισα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΑ-ΔΡΟΣΕΙΑ 2024 : 20 ΜΕΤΑΛΛΙΑ- ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ

Το Σάββατο 18/5/2024 συμμετείχαν η προαγωνιστική ομάδα με 15 αθλητές και αθλήτριες και οι κατηγορίες…

Διεθνής κολυμβητική συνάντηση ΙΒΑΝΩΦΕΙΑ 2024

Έξι αθλητές και αθλήτριες της Α.Κ. Α.Κ με την προπονήτριά τους κ. Ευγενία Δρόσου συμμετείχαν…

1st SPRINT Finswimming AKAdemy Cup

  Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι πρώτοι αγώνες τεχνικής κολύμβησης 25άρας πισίνας στην Ελλάδα που…