Η Αγωνιστική Ομάδα της Κολυμβητικής Συνεργασίας της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 2o VODAFONE SWIMMING CUP 2013 στα Ιωάννινα

akak-galagaleia-2013

Την Κυριακή  01/12/2013 πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το 2ο VODAFONE SWIMMING CUP 2013 με τη συμμετοχή αθλητών από συλλόγους της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας, της Ηπείρου και της Θράκης. Στους αγώνες υπήρχε και διεθνής συμμετοχή με αθλητές από  γειτονικά κράτη.

Οι αγώνες είχαν τον χαρακτήρα του OPEN, οι χρόνοι δε των αθλητών ήταν επίσημοι και προσμετράνε ως όρια για την πρόκριση στο επερχόμενο Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών στη Θεσσαλονίκη, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο τον Φεβρουαρίου 2014.

Ήταν το πρώτο τεστ για την αγωνιστική ομάδα της κολυμβητικής συνεργασίας της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας (Α.Κ.Α.Κ.) και του ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, που συμμετείχε με 12 αθλητές κατακτώντας συνολικά 5 μετάλλια (1 χρυσό, 2 αργυρά και 2 χάλκινα) πραγματοποιώντας μία πολύ καλή εμφάνιση. Επιπρόσθετα 2 κολυμβήτριες και 2 κολυμβητές μας κατάφεραν να πιάσουν όρια.

Οι χρόνοι μας, ήταν άκρως ικανοποιητικοί και σαφώς βελτιωμένοι.

Αναλυτικά οι αθλητές που κατέκτησαν τα 5 μετάλλια και οι αθλητές που έπιασαν τα όρια συμμετοχής  στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, είναι:

1.     ΓΚΟΡΙΛΑ ΜΑΡΘΑ,  όρια στα 50μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ και στα  50μ ΥΠΤΙΟ.

2.    ΓΚΟΥΓΚΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, όρια στα 50μ ΥΠΤΙΟ και στα 200μ ΥΠΤΙΟ και  ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στα 50μ ΥΠΤΙΟ.

3.     ΖΑΡΚΑΔΟΥΛΑ ΑΡΤΕΜΙΣ,   όρια στα 200μ ΥΠΤΙΟ και στα 400μ ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ.

4.     ΚΟΚΚΑΛΑΡΑΣ ΜΑΡΙΟΣ , όριο στα 100μ ΠΡΟΣΘΙΟ.

5.    ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ,  ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στα 100μ ΠΡΟΣΘΙΟ.

6.    ΜΠΑΛΑΚΤΣΗ ΡΟΔΑΝΘΗ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στα 50μ ΥΠΤΙΟ και ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στα 50μ ΕΛΕΥΘΕΡΟ.

7.    ΤΖΙΒΕΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ,  ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ στα 100μ ΠΡΟΣΘΙΟ.

Οι υπόλοιποι αθλητές μας, που συμμετείχαν στο 2ο VODAFONE SWIMMING CUP 2013 πέτυχαν καλούς χρόνους, βελτιώνοντας τις ατομικές τους επιδόσεις βρισκόμενοι πολύ κοντά στα όρια πρόκρισης, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις και υποσχέσεις για τη συνέχεια. Η επόμενη ημερίδα ορίων είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 στη Λάρισα. Οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν είναι: Βασιλάκου Γεωργία, Βασιλάκος Θωμάς, Γεροδημητρός Γιώργος, Κουτσουμπέη Κων/να και Φυλακτάκης Αθανάσιος.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους κολυμβητές-τριές μας για τις προσπάθειες που καταβάλουν με πάνω από 2 ώρες προπόνησης ημερησίως (μονή προπόνηση) ή 4 ώρες προπόνησης ημερησίως (διπλή προπόνηση) για να πετύχουν τη διάκριση. Συγχαρητήρια αξίζουν και στην προπονητική ομάδα της ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ,  που πασχίζει καθημερινά με μεράκι και ζήλο να αναπτύξει αθλητές από την ηλικία των 3 ετών και να τους φτάσει να συμμετέχουν σε πανελλήνια πρωταθλήματα με αξιώσεις και διακρίσεις και ιδιαίτερα στον προπονητή Γιώργο Θώδη που είναι επιφορτισμένος με την προπόνηση της αγωνιστικής ομάδας της ΑΚΑΚ καθώς και στον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας Βασίλη Σταύρου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και οι κολυμβητές της ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ευελπιστούν βάσιμα πλέον σε μεγαλύτερες επιτυχίες στο άμεσο μέλλον.

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η Αγωνιστική Ομάδα της Κολυμβητικής Συνεργασίας της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 2o VODAFONE SWIMMING CUP 2013 στα Ιωάννινα Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η Αγωνιστική Ομάδα της Κολυμβητικής Συνεργασίας της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 2o VODAFONE SWIMMING CUP 2013 στα Ιωάννινα Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η Αγωνιστική Ομάδα της Κολυμβητικής Συνεργασίας της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 2o VODAFONE SWIMMING CUP 2013 στα Ιωάννινα Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η Αγωνιστική Ομάδα της Κολυμβητικής Συνεργασίας της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 2o VODAFONE SWIMMING CUP 2013 στα Ιωάννινα Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η Αγωνιστική Ομάδα της Κολυμβητικής Συνεργασίας της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 2o VODAFONE SWIMMING CUP 2013 στα Ιωάννινα Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η Αγωνιστική Ομάδα της Κολυμβητικής Συνεργασίας της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 2o VODAFONE SWIMMING CUP 2013 στα Ιωάννινα Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η Αγωνιστική Ομάδα της Κολυμβητικής Συνεργασίας της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο 2o VODAFONE SWIMMING CUP 2013 στα Ιωάννινα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φωτογραφικό υλικό της Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακού από τα “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2013”
Η κολυμβητική συνεργασία της Α.Κ.Α.Κ. & ΑΣΚ Ολυμπιακός στα “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2013”

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013, στο κλειστό…

Προκήρυξη Κολυμβητικών Αγώνων Προαγωνιστικών Κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2013”

Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) διοργανώνει τους πανθεσσαλικούς κολυμβητικούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2013”…