Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται….

Το Σάββατο και την Κυριακή 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2014, στο κλειστό κολυμβητήριο της Ν. Ιωνίας Βόλου «Βασίλης Πολύμερος», διεξήχθησαν κολυμβητικοί αγώνες με την επωνυμία «ΙΗ ΙΩΝΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ» για αθλητές 9, 10, 11 και 12 ετών. Στη μεγάλη διασυλλογική ημερίδα που διοργανώνει  με επιτυχία εδώ και 18 χρόνια ο ΟΕΑ/ΝΑΒ, συμμετείχαν 41 σωματεία από όλη την Ελλάδα, ανεβάζοντας τις συμμετοχές στους 650 αθλητές. Οι αγώνες, που αποτελούν μεγάλο αθλητικό γεγονός για την Θεσσαλία, αλλά και για όλη την κολυμβητική κοινότητα της πατρίδας μας προσελκύουν κάθε χρόνο σωματεία από όλη την Ελλάδα και έχουν αναδείξει στα πρώτα τους βήματα, πολλούς πρωταθλητές που έγραψαν ιστορία στην κολύμβηση της χώρας μας.

Πολλά συγχαρητήρια στα δεκαπέντε παιδιά μας που συμμετείχαν στους αγώνες!! Η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει ένα (1) χρυσό και (2) αργυρά μετάλλια αλλά και τις εντυπώσεις. Οι μικροί μας κολυμβητές τιμώντας στο ακέραιο τα χρώματα της ομάδας μας, κατάφεραν να σημειώσουν εξαιρετικές επιδόσεις καλές θέσεις και πολλές φορές να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Η αποστολή μας στέφθηκε από επιτυχία καθώς όλα τα παιδιά βελτίωσαν τις επιδόσεις τους. Η μεθοδική δουλειά στα τμήματα υποδομής με την εξειδικευμένη προπονητική μας ομάδα φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η κολυμβητική συνεργασία της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) και του ΑΣΚ Ολυμπιακός μένοντας πιστοί στις αρχές τους για την παιδαγωγική προσέγγιση της κολύμβησης αλλά και την καλλιέργεια των αγωνιστικών χαρακτηριστικών τους, δημιουργούν σταδιακά τις βάσεις για μια ομάδα που θα καθιερωθεί στο χώρο του υγρού στίβου.

 Τα μετάλλια κατέκτησαν οι παρακάτω αθλήτριες:

 1. Τσαπράζη Ειρήνη, Χρυσό μετάλλιο στα 50 μ. Ύπτιο και Αργυρό μετάλλιο στα 50 μ. Ελεύθερο.
 2. Τσιαπέρα Χριστιάνα,  Αργυρό μετάλλιο στα 50 μ. Ύπτιο. 

 Αξιόλογες επιδόσεις πέτυχαν οι παρακάτω αθλητές στα αντίστοιχα αγωνίσματα:

 1. Αντιμησάρη Αναστασία, 50 μ. Ελεύθερο, 100 μ. Πρόσθιο και 50 μ. Πεταλούδα
 2. Αντιμησάρη Ιουλία, 50 μ. Πεταλούδα, 50 μ. Ελεύθερο
 3. Γεροδημητρός Βάϊος, 50 μ. Ελεύθερο, 50 μ. Ύπτιο και 100μ. Ύπτιο
 4. Γκορίλα Αγγελική, 50 μ. Ελεύθερο, 50 μ. Ύπτιο και 50 μ. Πεταλούδα
 5. Δεμικέλη Αγγελική, 50 μ. Ύπτιο, 50 μ. Ελεύθερο
 6. Κουτσουμπέης Ελευθέριος, 50 μ. Ελεύθερο και 50 μ. Ύπτιο
 7. Κωστίκου Φωτεινή, 100 μ. Πρόσθιο και 50 μ. Ελεύθερο
 8. Μπαμπλέκη Θεοδώρα, μ. Ελεύθερο και 50 μ. Ύπτιο
 9. Οικονόμου Μαρία, 50 μ. Ελεύθερο, 100 μ. Πρόσθιο και 200 μ. Πρόσθιο
 10. Σταμούλης Αντώνης, 50 μ. Ελεύθερο και 50 μ. Ύπτιο
 11. Τζέλλα Βασιλική, 50 μ. Ύπτιο και 50 μ. Ελεύθερο
 12. Τσιλιμίγκας Γιώργος, 50 μ. Ελεύθερο, 50 μ. Ύπτιο και 100μ. Ύπτιο
 13. Τσιαπέρα Μαρία, 50 μ. Ελεύθερο, 50 μ. Ύπτιο και 100μ. Ύπτιο

Συγχαρητήρια ανήκουν στους συντελεστές της επιτυχημένης παρουσίας των αθλητών της κολυμβητικής συνεργασίας της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός, στους προπονητές Νατάσα Θώδη, Κώστα Γκαρνάκη και Ρούλα Καραβίδα.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας τόσο για την συμμετοχή τους όσο και για την προσπάθειά τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των αθλητών που με έμπρακτο τρόπο συμπαραστέκονται στο έργο μας.

Για την συνέχεια, η κολυμβητική συνεργασία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός και το κολυμβητικό τμήμα προετοιμάζεται για τους Θερινούς Αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών που θα διεξαχθούν για  στο Βόλο στις 28 και 29 Ιουνίου 2014.

Καλή συνέχεια σε όλους για τους εναπομείναντες αγώνες της φετινής χρονιάς!!

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!! Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ανοδική αγωνιστική πορεία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συνεχίζεται!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

40 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ!!!

Ιστορικό Ρεκόρ μεταλλίων και επιδόσεων από Α.Κ.Α.Κ. & Α.Σ.Κ. Ολυμπιακό στα ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2015 που διεξήχθησαν…

Και η Καρδίτσα μπορεί να διοργανώνει αγώνες υψηλού επιπέδου

Αυτό ήταν το μήνυμα από τους κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2014 που διεξήχθησαν στην…

Aγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ 2014»

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας, οι κολυμβητικοί…