Περιμένοντας την “άνοιξη” στη ζωή μας…..μικρή πισίνα

Τις μέρες αυτές το μυαλό μας είναι στην ομάδα μας και σε όλα, όσα μας προσφέρει.

Με αγάπη και τρυφερότητα σκεφτόμαστε το τμήμα της μικρής πισίνας. Οι καταρτισμένοι προπονητές μας, Νάγια Μαγουλιώτη, Κωστής Αγγελίδης, Σάκης Μπαμπλέκης, Λάμπρος Μπεκιάρης και Ιόλη Μαρζαβού, πραγματοποιούν πρότυπο πρόγραμμα εκμάθησης και αναλαμβάνουν παιδιά από τρεισήμισι ετών για να τα μυήσουν στον υπέροχο κόσμο της κολύμβησης.

Το πρόγραμμα στηρίζεται στην ιδιαίτερη παιδαγωγική προσέγγιση μέσα από το παιχνίδι. Η χαρούμενη ατμόσφαιρα βοηθά τα παιδιά να απελευθερώνονται, να εξοικειώνονται με το νερό, να ξεχνούν ανασφάλειες και φοβίες, να ασκούνται. Για το είδος αυτό της άσκησης, ελεύθερο τραυματισμών, προτείνουν οι γιατροί την κολύμβηση ως πρώτη γυμναστική, καθώς τα μικρά παιδιά βρίσκονται στα πρώτα στάδια της ανάπτυξης και πρέπει να χτίσουν γερά θεμέλια σωματικής υποδομής, που βοηθά στην ανάπτυξη του μυοσκελετικού συστήματος, στη σωστή στάση του σώματος, την παράλληλη βελτίωση του κυκλοφορικού, αναπνευστικού και νευρικού συστήματος.

Το κολύμπι είναι η καλύτερη επιλογή.

Ανυπομονούμε να βρεθούμε και πάλι μαζί, κάνοντας αυτό που αγαπάμε!!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επιτυχημένη επανεκκίνηση της κολύμβησης για την Α.Κ.Α.Κ.

Με δώδεκα αθλητές και αθλήτριες εκπροσωπήθηκε η  Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) στους πρώτους αγώνες…

8 όρια, ατομικά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις για την Α.Κ.Α.Κ. στην πρώτη ημερίδα ορίων

Πριν καλά καλά αρχίσει η νέα κολυμβητική χρονιά και στο πλαίσιο της πρώτης ημερίδας ορίων…

Και οι επιτυχίες δεν σταματούν για την Α.Κ.Α.Κ.

Μετά την ανακοίνωση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) με τα ονόματα των αθλητών που θα…