Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014»

Την Κυριακή 11 Μαΐου 2014, στη Λάρισα, διεξήχθησαν κολυμβητικοί αγώνες με την επωνυμία «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» για αθλητές 8, 9 και 10 ετών. Στη μεγάλη διασυλλογική ημερίδα που διοργανώνουν  με επιτυχία εδώ και 9 χρόνια ο Λαρισαϊκός-Τιτάνες Λάρισας συμμετείχαν όλα τα σωματεία της Θεσσαλίας. Η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει αρκετά μετάλλια αλλά και τις εντυπώσεις. Οι μικροί μας κολυμβητές τιμώντας στο ακέραιο τα χρώματα της ομάδας μας, κατάφεραν να σημειώσουν σπουδαίες επιδόσεις και πολλές φορές να ξεπεράσουν τον εαυτό τους. Η μεθοδική δουλειά στα τμήματα υποδομής με την εξειδικευμένη προπονητική μας ομάδα φέρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα και αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Η κολυμβητική συνεργασία της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) και του ΑΣΚ Ολυμπιακός μένοντας πιστοί στις αρχές τους για την παιδαγωγική προσέγγιση της κολύμβησης αλλά και την καλλιέργεια των αγωνιστικών χαρακτηριστικών τους, δημιουργούν σταδιακά τις βάσεις για μια ομάδα που θα καθιερωθεί στο χώρο του υγρού στίβου. Στους αγώνες συμμετείχαν 16 αθλητές.

 Τα μετάλλια κατέκτησαν οι παρακάτω αθλήτριες:

 

 1. Τσαπράζη Ειρήνη, Χρυσό μετάλλιο στα 100 μ. Ελεύθερο και Χρυσό μετάλλιο στα  100 μ. Πρόσθιο.
 2. Τσιαπέρα Χριστιάνα, Χρυσό μετάλλιο στα 50 μ. Ύπτιο,  Αργυρό μετάλλιο στα 100 μ. Ύπτιο. 
 3. Ψαρρή Δανάη, Αργυρό μετάλλιο στα 50 μ. Ύπτιο.

 

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014»

 Αξιόλογες επιδόσεις πέτυχαν οι παρακάτω αθλητές στα αντίστοιχα αγωνίσματα:

 

 1. Κωστίκου Φωτεινή, 50 μ. Πρόσθιο, 50 μ. Ελεύθερο
 2. Παπαγεωργίου Γεωργία, 50 μ. Ελεύθερο
 3. Μπέρος Μάρκος, 50 μ. Ελεύθερο
 4. Χαλιαμάλιας Αλέξανδρος, 50 μ. Πρόσθιο
 5. Κουτσουμπέης Ελευθέριος, 50 μ. Ύπτιο
 6. Κοκκαλάρας Αχιλλέας, 50 μ. Πρόσθιο, 50 μ. Ελεύθερο
 7. Μιχάλη Ροδάνθη, 50 μ. Ελεύθερο
 8. Αντιμησάρη Ιουλία, 50 μ. Πεταλούδα, 50 μ. Ελεύθερο
 9. Αντωνίου Ελευθερία, 50 μ. Ύπτιο
 10. Μπαμπλέκη Θεοδώρα, 50 μ. Ύπτιο
 11. Δεμικέλη Αγγελική, 50 μ. Πρόσθιο, 50 μ. Ελεύθερο
 12. Τζέλλα Βασιλική, 50 μ. Πρόσθιο, 50 μ. Ελεύθερο
 13. Χαραλάμπους Μάριος, 50 μ. Πρόσθιο, 100 μ. Πρόσθιο
 14. Παπαλίτσα Βικτώρια, 50 μ. Ύπτιο

 

Συγχαρητήρια ανήκουν στους συντελεστές της επιτυχημένης παρουσίας των αθλητών της κολυμβητικής συνεργασίας της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός, στους προπονητές Νατάσα Θώδη, Κώστα Γκαρνάκη και Ρούλα Καραβίδα.
Επίσης, το τριήμερο 9, 10 και 11 Μαΐου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα (κολυμβητήριο Περιστερίου) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών Τεχνικής Κολύμβησης ανοιχτής κατηγορίας (OPEN). Η κολυμβητική συνεργασία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνες τεχνικής κολύμβησης με τον αθλητή της Γκούγκλια Αθανάσιο στα 50, 100 και 200 μέτρα διπλά πέδιλα με πολύ καλές επιδόσεις.

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014»

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας τόσο για την συμμετοχή τους όσο και για την προσπάθειά τους.

Ευχαριστούμε θερμά τους γονείς των αθλητών που με έμπρακτο τρόπο συμπαραστέκονται στο έργο μας.

Για την συνέχεια, η κολυμβητική συνεργασία της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός και το κολυμβητικό τμήμα προετοιμάζεται για τους ΙΗ΄ Ιωνικούς Αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών που θα διεξαχθούν για 18η φορά στο Βόλο στις 31 Μαΐου και 1 Ιουνίου 2014, όπου αναμένεται μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα.

 

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014» Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Ελπιδοφόρα εμφάνιση της ΑΚΑΚ και του ΑΣΚ Ολυμπιακός στα «ΑΚΡΙΣΙΑ 2014»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

40 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ!!!

Ιστορικό Ρεκόρ μεταλλίων και επιδόσεων από Α.Κ.Α.Κ. & Α.Σ.Κ. Ολυμπιακό στα ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2015 που διεξήχθησαν…

Και η Καρδίτσα μπορεί να διοργανώνει αγώνες υψηλού επιπέδου

Αυτό ήταν το μήνυμα από τους κολυμβητικούς αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2014 που διεξήχθησαν στην…

Aγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ 2014»

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας, οι κολυμβητικοί…