Πραγματοποιήθηκε η Σχολή Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014, στο ΤΕΦΑΑ Τρικάλων, η Σχολή Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης που διοργάνωσε, για πρώτη φορά, η κολυμβητική συνεργασία της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & του ΑΣΚ Ολυμπιακός υπό την αιγίδα της Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδος (Κ.Ο.Ε.) και της ΠΕ Θεσσαλίας και σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Περισσότεροι από 40 φοιτητές, προπονητές και παράγοντες της κολύμβησης παρακολούθησαν τις διαλέξεις του ομοσπονδιακού προπονητή της Περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χατζηστάμου Ελευθέριου.

Το πρόγραμμα εκπαίδευσης περιλάμβανε διαλέξεις από τις 09:30-12:30 το πρωί και το απόγευμα  από τις 16:00-18:00.

Η επιτυχής παρακολούθηση της εκπαίδευσης και η επιτυχής εξέταση επί των κανονισμών της κολυμβησης, οδήγησε στην απόκτηση διπλώματος Κριτή – Χρονομέτρη Κολύμβησης στην πλειονότητα των παρευρισκομένων.

Παρόντες καθ’ όλη τη διάρκεια των διαλέξεων ήταν:

Η κα. Μπλαντή Αναστασία, μέλος Ε.Ε.ΔΙ.Π(Ι) στο Τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Π.Θ. και  διδάσκει το μάθημα της κολύμβησης.

Ο κ. Γκούγκλιας Δημήτριος, πρόεδρος της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ).

Ο κ. Σταύρου Βασίλειος,  πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α. με κύρια ειδίκευση στην Κολύμβηση και τεχνικός σύμβουλος της κολυμβητικής συνεργασίας της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & του ΑΣΚ Ολυμπιακός.

 Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Σχολή Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Σχολή Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Σχολή Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Σχολή Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Σχολή Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Σχολή Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Σχολή Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Aγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών «ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΡΟΣΟΣ 2014»

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014, στο κλειστό κολυμβητήριο Λάρισας, οι κολυμβητικοί…

Με το δεξί ξεκίνησε η κολυμβητική χρονιά για την Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & τον ΑΣΚ Ολυμπιακός

Παρά τις αντίξοες συνθήκες προπόνησης της αγωνιστικής ομάδας και του τμήματος τεχνικής κολύμβησης, λόγο της…

Οι προπονητές μας

Εκμάθηση – εξοικείωσητων μικρών παιδιών και πρώτη επαφή με το υγρό στοιχείο στην μικρή πισίνα. Προπονητές …