4 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια για την ΑΚΑΚ & τον ΑΣΚ Ολυμπιακό στους χειμερινούς αγώνες Κατηγοριών Τεχνικής κολύμβησης

Εξαιρετική εμφάνιση με τέσσερα  (4) χρυσά και δύο (2) χάλκινα μετάλλια, συνοδευόμενα από εκπληκτικές επιδόσεις με είκοσι δύο (22) ατομικά ρεκόρ και εννέα (9) όρια της  κατηγορίας OPEN, πραγματοποίησε η ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, στους χειμερινούς αγώνες Κατηγοριών Τεχνικής κολύμβησης, το Σαββατοκύριακο 16-19 Μαρτίου 2019, για τα σωματεία της Βορείου Ελλάδος. Συμμετείχαν συνολικά 279 κολυμβητές-τριες από 27 σωματεία. Ο Σύλλογος έδωσε το παρόν με 10 αθλητές και αθλήτριες.

Η ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός με τις επιτυχίες και τη βαθμολογία που συνέλεξε μεταξύ όλων των συλλόγων που συμμετείχαν, αναδείχθηκε τρίτη δύναμη στην τεχνική κολύμβηση στην Θεσσαλία και πρώτη στην Καρδίτσα.

Τα αποτελέσματα αναλυτικά, φαίνονται παρακάτω:

  1. Γερούκη Αλεξάνδρα, τρία (3) χρυσά μετάλλια στα 50μ., 100μ. και στα 400μ. διπλά πέδιλα. Οι επιδόσεις της αποτελούν όρια της κατηγορίας OPEN και στα τρία (3) αγωνίσματα.
  2. Καβάλας Αλέξανδρος, 6η θέση στα 50μ., 6η θέση στα 400μ. και 9η θέση 100μ. διπλά πέδιλα κατακτώντας και τα αντίστοιχα όρια της κατηγορίας OPEN.
  3. Κατσιάβας Νεκτάριος, χάλκινο μετάλλιο στα 50μ.διπλά πέδιλα.
  4. Κρανά Άννα, 4η θέση στα 50μ., 9η θέση στα 200μ. και 10η θέση 100μ. διπλά πέδιλα, “πιάνοντας” και το όριο της κατηγορίας της στα 200μ. διπλά πέδιλα.
  5. Κωφού Μαριάνα, 4η θέση στα 400μ., 5η θέση στα 200μ. και 6η θέση 100μ. διπλά πέδιλα, κατακτώντας και τα αντίστοιχα όρια της κατηγορίας OPEN.
  6. Μπαμπλέκης Αθανάσιος, 5η θέση στα 200μ., 6η θέση στα 50μ. και 6η θέση 100μ. διπλά πέδιλα.
  7. Πρίντζιος Γεώργιος, 10η θέση στα 100μ.διπλά πέδιλα , κατακτώντας και το όριο του αγωνίσματος στην κατηγορία του.
  8. Τσανάκα Θάλεια, 8η θέση στα 50μ., 10η θέση στα 200μ. και 11η θέση 100μ. διπλά πέδιλα. Η επίδοσή της στα 100μ. διπλά πέδιλα αποτελεί και όριο της κατηγορίας της.
  9. Τσουκνίδας Άκης, χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. και 4η θέση στα 50μ.,διπλά πέδιλα.
  10. Τσουκνίδα Σοφία, 5η θέση στα 50μ.διπλά πέδιλα.

Η σκυταλοδρομία 4Χ100μ. διπλά πέδιλα mixed, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με τους Γερούκη Αλεξάνδρα, Κωφού Μαριάνα, Τσουκνίδα Άκη και Κατσιάβα Νεκτάριο, κάνοντας έναν απ’ τους καλύτερους χρόνους πανελλαδικά.

Η επιτυχία των αθλητών της τεχνικής κολύμβησης έρχεται σε συνέχεια των επιτυχιών των περασμένων ετών, υποδηλώνοντας τη σωστή δουλειά που γίνεται από αθλητές και προπονητές. Ο Σύλλογος έχει την τεχνογνωσία και την επιστημονική κατάρτιση διαμέσου της προπονητικής ομάδας και ιδιαίτερα μέσου των προπονητριών της αγωνιστικής ομάδας Νατάσας Θώδη και Ευγενίας Δρόσου (αμφότερες με ειδικότητα στην κολύμβηση), που εγγυούνται την επιτυχία και τη σωστή διαπαιδαγώγηση. Ο Σύλλογος, παραδοσιακά έχει καθαρά παιδαγωγικό, αθλητικό και αγωνιστικό σχεδιασμό σε όλα τα επίπεδα κολύμβησης.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους αθλητές μας για τις επιτυχίες τους όπως επίσης στην εξαιρετική προπονητική ομάδα, στους γονείς και στα Δ.Σ. των Συλλόγων της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

1st SPRINT Finswimming AKAdemy Cup

  Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκαν οι πρώτοι αγώνες τεχνικής κολύμβησης 25άρας πισίνας στην Ελλάδα που…

Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης – Ιωαννινα 8-11/2/2024

Με 20 αθλητές και αθλήτριες συνοδευόμενους από την προπονήτριά τους κ. Νατάσα Θώδη συμμετείχε το…

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ 3η ΝΗΡΕΑΔΑ

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καρδίτσας φιλοξένησε και φέτος τους διασυλλογικούς αγώνες «ΝΗΡΕΑΔΑ» που διοργανώθηκαν για…