Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Κολυμβητήριο Καρδίτσας

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Κολυμβητήριο Καρδίτσας

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Για την αφύπνιση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, οι κολυμβητικοί σύλλογοι της Καρδίτσας Α.Κ.Α.Κ., ΑΣΚ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Κ.Ο.Κ. και ΝΗΡΕΑΣ καλούνε όλους τους μικρούς αθλητές, τους φίλους και τους γονείς να παραβρεθούνε σε μια πρωτότυπη Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με μουσική και χορό, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 05:00 μμ. στον εξωτερικό χώρο του κολυμβητηρίου της πόλης μας, όπου μεταξύ άλλων, θα περιλαμβάνει και τη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Στη γιορτή μας αυτή, καλούμε τους μικρούς μας αθλητές και φίλους να χαρίσουν από ένα στολίδι για τη διακόσμηση του δέντρου μας καθώς και τους γονείς να προσφέρουν γιορταστικά γλυκίσματα. Τα στολίδια θα συγκεντρωθούν στη γραμματεία του κάθε συλλόγου στις ώρες προπονήσεων από το Σάββατο 30/11 έως και την Τρίτη 3/12/2013 και τα γλυκίσματα την Τετάρτη 4/12 και ώρα 16:00.

Μικροί και μεγάλοι που θα τιμήσουν τη γιορτή μας μπορούν να στείλουν το γράμμα τους στον Άγιο Βασίλη την ημέρα εκείνη στο Κουτί των Ευχών με την ελπίδα να μη τους ξεχάσει ούτε και αυτά τα Χριστούγεννα!!!

Η υποστήριξη όλων σας και η συμπαράσταση, φέτος, όσο καμία άλλη χρονιά, είναι πραγματικά σημαντική, ώστε να δείξουμε, με τη συμμετοχή μας, την αγάπη μας για το άθλημα της κολύμβησης και φυσικά την καίρια σημασία που έχει να διατηρηθεί λειτουργικό το κολυμβητήριο της πόλης μας.

Σας περιμένουμε όλους με καλή διάθεση, όρεξη για Χριστουγεννιάτικη διασκέδαση και πολλά χαμόγελα!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κολύμβηση στα τμήματα ενηλίκων

Η κολύμβηση είναι ένα από τα πιο προσβάσιμα αθλήματα που υπάρχουν, και είναι ένας από…

Πρόγραμμα “Γαλαγάλεια 2013»

   

Ημερολόγιο ΑΚΑΚ και ΑΣΚ Ολυμπιακός για το 2014

Η ΑΚΑΚ και ο ΑΣΚ Ολυμπιακός, έχουν εκδώσει για πρώτη φορά, Ημερολόγιο με σκοπό αφενός…