Κολύμβηση στα τμήματα ενηλίκων

Η κολύμβηση είναι ένα από τα πιο προσβάσιμα αθλήματα που υπάρχουν, και είναι ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να βρείτε τη φόρμα σας. Το κολύμπι για μόλις 30 λεπτά μία φορά την εβδομάδα, προσφέρει έναν αριθμό από ωφέλη για την υγεία τονίζει η Ντάνιελ Ίνγκραμ της Amateur Swimming Association.

Όχι μόνο μπορεί ένα 30λεπτο κολύμπι να μειώσει το σωματικό λίπος καίγοντας μέχρι και 350 θερμίδες, αλλά μπορεί και να βοηθήσει να ελέγξετε τα επίπεδα χοληστερόλης, να μειώσει την πίεση του αίματος, να περιορίσει τον κίνδυνο του καρκίνου δυναμώνοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, να βοηθήσει την μακροζωία, να αποτρέψει την οστεοπόρωση, να αυξήσει την ενέργεια και να βοηθήσει να διατηρήσετε την πνευματική σας υγεία. Η άνωση του νερού σημαίνει πως άνθρωποι κάθε σωματικού βάρους μπορούν να συμμετάσχουν και επειδή το 90% του σωματικού βάρους υποστηρίζεται από το νερό (φτάνει μέχρι το λαιμό), μπορούν να χρησιμοποιήσουν τις φυσικές του ιδιότητες για να κερδίσουν μία ολοκληρωτική άσκηση.

Για τους παραπάνω λόγους η κολυμβητική συνεργασία της ΑΚΑΚ και του  ΑΣΚ Ολυμπιακός δημιούργησαν φέτος ένα (1) τμήμα κολύμβησης ενηλίκων με σκοπό την άσκηση σε ώρες και τιμές που είναι προσιτές σε όλους!!

Το τμήμα λειτουργεί από Τρίτη έως Παρασκευή 08:00-09:00 μοντέρνα προγράμματα εκπαίδευσης από την εξειδικευμένη προπονήτρια Νάγια Μαγουλιώτη.

Το μάθημα διαρκεί μία (1) ώρα. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να προσφέρετε ένα πολύτιμο ΔΩΡΟ στον εαυτό σας!

Σκοπός μας είναι να μάθουν όλοι να κολυμπούν με ασφάλεια και με σωστή τεχνική.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ: Ιατρική Γνωμάτευση Παθολόγου & Δερματολόγου, 1 φωτογραφία μικρή έγχρωμη & φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τις  Γραμματείες των Συλλόγου ΑΚΑΚ & ΑΣΚ Ολυμπιακός  στο Αθλητικό Κέντρο Καρδίτσας (Κολυμβητήριο) και στα τηλέφωνα: 2441074755, whats up 6976583180.τηλ. (Δευτέρα – Παρασκευή από 16:00-21:00).

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους στο κολυμβητήριο!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πρόγραμμα “Γαλαγάλεια 2013»

   

Ημερολόγιο ΑΚΑΚ και ΑΣΚ Ολυμπιακός για το 2014

Η ΑΚΑΚ και ο ΑΣΚ Ολυμπιακός, έχουν εκδώσει για πρώτη φορά, Ημερολόγιο με σκοπό αφενός…

Φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στο Κολυμβητήριο Καρδίτσας

ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ Για την αφύπνιση των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, οι κολυμβητικοί σύλλογοι…