Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας

Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής ο 1ος Πλαστήριος δρόμος που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από τον δήμο Καρδίτσας.

Εκατοντάδες αθλητές και αθλήτριες πήραν μέρος στους δρόμους των 5.000 και 10.000 μέτρων ενώ δεκάδες ήταν και τα παιδιά κάτω των 12 ετών που έτρεξαν τα 1.000.

Ο Σύλλογος συμμετείχε με δεκαπέντε (15) κολυμβητές-κολυμβήτριες, με την συνοδεία και συμμετοχή στον αγώνα των 5.000μ των προπονητριών Νατάσας Θώδη και Χρύσας Ανυφαντή και με την συνοδεία του προπονητή Κώστα Γκαρνάκη στον δρόμο των 1000μ, απολαμβάνοντας τον αθλητισμό και δείχνοντας παράλληλα εμπράκτως τη στήριξή του στην μεγάλη αυτή αθλητική διοργάνωση του δήμου.

Οι κολυμβητές-κολυμβήτριες του συλλόγου απέδειξαν ότι εκτός από τις ικανότητες τους στην κολύμβηση, οι οποίες είναι γνωστές, είναι ικανοί και σε άλλους τομείς του αθλητισμού μακριά από το νερό. Γιατί ο αθλητής πρέπει να τιμά όλους τους τομείς του αθλητισμού.

Ήρθαν και πρωτιές από τις κολυμβήτριές μας!!!

Στην απόσταση των 5.000μ. και στην κατηγορία κορίτσια κάτω των 18 ετών, πρώτευσε η  Άρτεμις Ζαρκαδούλα.

Στην απόσταση των 1000μ. στα κορίτσια πρώτευσε η Αγγελική Δεμικέλη και ακολούθησε στη 2η θέση η Χριστιάνα Τσιαπέρα.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος οι παρακάτω αθλητές και αθλήτριές του συλλόγου:

Στα 5.000μ:

Θανάσης Γκούγκλιας

Άρτεμις Ζαρκαδούλα

Θανάσης  Μπαμπλέκης

Όλγα Τασιοπούλου

Στα 1.000μ:

Ιουλία Αντιμησάρη

Αγγελική Δεμικέλη

Κων/νος Ζαρκαδούλας

Αριάδνη Καλούτσα

Λευτέρης Κουτσουμπέης

Δώρα Μπαμπλέκη

Δημήτρης Νταλαμπίρας

Βασιλική Τζέλλα

Ειρήνη Τσαπράζη

Μαρία Τσιαπέρα

Χριστιάνα Τσιαπέρα

Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συμμετέχοντες καθώς και στους διοργανωτές και στους εθελοντές για την άρτια διοργάνωση!!!

AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας AKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο ΚαρδίτσαςAKAK.GR - Η ΑΚΑΚ & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός στον 1ο Πλαστήριο δρόμο Καρδίτσας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προκήρυξη κολυμβητικών αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018”

 Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) διοργανώνει τους κολυμβητικούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018” που…

Εντυπωσιακή η νέα ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός στους αγώνες κολύμβησης «Αντώνης Δρόσος»

Με 19 μετάλλια (6 χρυσά, 9 αργυρά και 4 χάλκινα) επέστρεψε η Προαγωνιστική ομάδα της…

Πανελλήνιο Ρεκόρ, μετάλλια και διακρίσεις στην τεχνική κολύμβηση

Εκπληκτική εμφάνιση με ένα Πανελλήνιο Ρεκόρ και 3 χρυσά μετάλλια πραγματοποίησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών…