Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012)

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για το αγωνιστικό τμήμα της Α.Κ.Α.Κ. μετά τη συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Ο.Α.Κ.Α. στις 10-14 Ιουλίου. Οι κολυμβητές-τριες του συλλόγου πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις και παρέμειναν στον δρόμο των επιτυχιών που ακολουθεί για πολλά χρόνια τώρα ο σύλλογος της Α.Κ.Α.Κ.
Οι αθλητές-τριες που συμμετείχαν ήταν οι παρακάτω:

Μπαμπλέκη Δέσποινα στα 100μ. και 200μ. πεταλούδα με συμμετοχή στους τελικούς, πετυχαίνοντας την 7η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

Παλαμιώτη Κλαίρη στα 400μ. και 200μ. μικτή καταλαμβάνοντας την 11η κ 16η θέση αντίστοιχα.

Γκούγκλιας Θανάσης στα 100μ. και 200μ. ύπτιο 11η και 21η θέση στην πρώτη του συμμετοχή σε πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Καναρά Ελένη στα 100μ. και στα 200μ. πεταλούδα με πολύ καλή εμφάνιση παρά ένα ξαφνικό πρόβλημα υγείας.

Μπαλακτσή Ροσάνα στα 100μ. και 200μ. ύπτιο που αγωνίστηκε και τα πήγε πολύ καλά με θλάση στον γαστροκνήμιο του αριστερού ποδιού.

Ο σύλλογος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας για τις επιδόσεις τους και να τους ευχηθεί ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες για το μέλλον. Συγχαρητήρια αξίζουν και τα υπόλοιπα παιδιά του αγωνιστικού τμήματος: Τσαπράζη Χριστίνα, Μπακαλάκου Ντίνα-Ρόζα, Καλογεράκης Γιώργος και Φυλακτάκης Θάνος για τις προσπάθειές τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς καθώς και στην αθλήτρια Τσαπράζη Ιωάννα πρώην μέλλος του συλλόγου μας, που πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στα 50μ. και 100μ. πεταλούδα και στα 50μ. ελεύθερο με τον Γ.Σ. Περιστερίου. Τέλος, ευχαριστούμε τον προπονητή της ομάδος Γιώργο Φραντζόγλου για την προσφορά του στην αγωνιστική ομάδα του συλλόγου.

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012) Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Η ΑΚΑΚ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών (ΟΑΚΑ 2012)