Η ομάδα μας ισχυροποιείται!!!

Στην μεταγραφή επτά (7) αθλητών από άλλο σύλλογο της πόλης μας προχώρησε η κολυμβητική συνεργασία της Α.Κ.Α.Κ. & του ΑΣΚ Ολυμπιακός, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο τον πήχη και την προσπάθεια αναβάθμισης της κολύμβησης  που γίνεται, ούτως ώστε να μπορέσει και η καρδιτσιώτικη κολύμβηση να πρωταγωνιστήσει σε πανελλήνιο επίπεδο!!!

Οι αθλητές που μεταγράφηκαν έχουν κατακτήσει πολλά μετάλλια και κατέχουν σημαντικές θέσεις στον πίνακα των καλυτέρων επιδόσεων στα αγωνίσματά τους πανελλαδικά.

Οι αθλητές μας πλέον, είναι:

ΜΠΛΟΥΦΑΣ ΜΙΧΑΗΛ

ΝΤΑΛΑΜΠΙΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΡΑΦΑΗΛ

ΠΑΠΑΣΤΑΘΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΡΙΝΤΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΕΤΑΓΙΩΤΗ ΧΑΡΑ

ΤΕΤΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ

Το όραμα μας είναι η δημιουργία ενός μεγάλου και δυνατού συλλόγου ο οποίος θα έχει όλες εκείνες τις δυνατότητες και βάσεις να διεκδικήσει υψηλές θέσεις και διακρίσεις. Με τις μεταγραφές αυτές κάνουμε ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση αυτή διότι οι γονείς και οι αθλητές αντιλαμβάνονται ότι σωστή και συστηματική δουλειά με όραμα και προοπτική γίνεται εδώ και 3 χρόνια, μόνο στην ΑΚΑΚ & τον ΑΣΚ Ολυμπιακό.

Νέοι και ταλαντούχοι προπονητές, πολύ από αυτούς πρώην πρωταθλητές κολύμβησης,  πτυχιούχοι ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα πάνω στο άθλημα, στελεχώνουν την μεγάλη και πολυτάλαντη προπονητική μας ομάδα. 

Για τον σκοπό αυτό η Α.Κ.Α.Κ. & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός προχώρησαν εφέτος στην συνεργασία με τις προπονήτριες Ευγενία Δρόσου, στο τμήμα των ακαδημιών κολύμβησης, την Χρύσα Ανυφαντή, στο 3ο -4ο επίπεδο της μικρής πισίνας και με τον προπονητή Λάμπρο Μπεκιάρη στη μικρή πισίνα , συμπληρώνοντας την ήδη υπάρχουσα ισχυρή ομάδα που αποτελείται από:

  • Νατάσα Θώδη, προπονήτρια της αγωνιστικής ομάδας
  • Κώστα Γκαρνάκη, προπονητή της προαγωνιστικής ομάδας και των aqua aerobics
  • Γιώργο Θώδη, προπονητή της προαγωνιστικής ομάδας και των ακαδημιών κολύμβησης
  • Καραβίδα Ρούλα, προπονήτρια τμήματος ενηλίκων και των aqua aerobics
  • Μαγουλιώτη Νάγια, προπονήτρια μικρής πισίνας (σκαλάκια)
  • Αγγελίδη Κώστα, προπονητή 2ου επιπέδου μικρής πισίνας-Διατροφολόγος συλλόγου
  • Τσινοπούλου Πένυ, προπονήτρια μικρής πισίνας (σκαλάκια)

Προσδοκούμε,  ότι και άλλοι γονείς και αθλητές θα ακολουθήσουν το παράδειγμα των παραπάνω και θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με εμάς.

Θα θέλαμε να τους καλωσορίσουμε όλους στο σύλλογο και να τους ευχηθούμε καλή κολυμβητική χρονιά και πάνω από όλα υγεία!!!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προκήρυξη κολυμβητικών αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018”

 Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) διοργανώνει τους κολυμβητικούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018” που…

Εντυπωσιακή η νέα ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός στους αγώνες κολύμβησης «Αντώνης Δρόσος»

Με 19 μετάλλια (6 χρυσά, 9 αργυρά και 4 χάλκινα) επέστρεψε η Προαγωνιστική ομάδα της…

Πανελλήνιο Ρεκόρ, μετάλλια και διακρίσεις στην τεχνική κολύμβηση

Εκπληκτική εμφάνιση με ένα Πανελλήνιο Ρεκόρ και 3 χρυσά μετάλλια πραγματοποίησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών…