Μετά από 7 χρόνια ξανά στα μεγάλα σαλόνια της κολύμβησης

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών (κατηγορία OPEN) που πραγματοποιήθηκε από 23-26 Ιουνίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, η κολυμβήτρια της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) και του ΑΣΚ Ολυμπιακός, Άρτεμις Ζαρκαδούλα, αγγίζοντας το ατομικό της ρεκόρ στα 100μ. ύπτιο και καταρρίπτοντας το δικό της ρεκόρ κατά 2 δευτερόλεπτα στα 200μ. ύπτιο.

Η 17χρονη Άρτεμις κολύμπησε τα 200μ. ύπτιο με χρόνο 2.30.98 καταλαμβάνοντας την 7η θέση στην κατηγορία της (νεανίδες) και την 18η στο σύνολο των γυναικών.

Επίσης, κολύμπησε τα 100μ. ύπτιο με χρόνο 1.10.98 καταλαμβάνοντας την 9η θέση στην κατηγορία της και την 32η στο σύνολο.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η 14χρονη Χριστίνα Χάρμπα η οποία αγωνίζεται με τα χρώματα του Άρη Θεσσαλονίκης και προπονείται στην Α.Κ.Α.Κ. και στον ΑΣΚ Ολυμπιακός. Η Χριστίνα «έτρεξε» τα 200μ. μικτή ατομική σε χρόνο 2.38.40 και τα 50μ. ελεύθερο σε χρόνο 29.03, καταλαμβάνοντας την 4η και 5η θέση αντίστοιχα στην κατηγορία της (ΠΑΓΚ Α) και την 27η και την 38η θέση , στο σύνολο των γυναικών.

Αξίζουν και στις δύο αθλήτριες, συγχαρητήρια. Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης και στις προπονήτριες του συλλόγου Νατάσα Θώδη και Ευγενία Δρόσου. Η πόλη μας εκπροσωπήθηκε επάξια, μετά από πάρα πολλά χρόνια και συγκεκριμένα από το 2010, στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση της κλασικής κολύμβησης.

Τη σκυτάλη παίρνουν τώρα τα πανελλήνια πρωταθλήματα κατηγοριών.

Καλή επιτυχία!!!

 

 

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προκήρυξη κολυμβητικών αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018”

 Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) διοργανώνει τους κολυμβητικούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018” που…

Εντυπωσιακή η νέα ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός στους αγώνες κολύμβησης «Αντώνης Δρόσος»

Με 19 μετάλλια (6 χρυσά, 9 αργυρά και 4 χάλκινα) επέστρεψε η Προαγωνιστική ομάδα της…

Πανελλήνιο Ρεκόρ, μετάλλια και διακρίσεις στην τεχνική κολύμβηση

Εκπληκτική εμφάνιση με ένα Πανελλήνιο Ρεκόρ και 3 χρυσά μετάλλια πραγματοποίησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών…