Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Κατηγορίας (OPEN) Τεχνικής Κολύμβησης

Με απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Κατηγορίας (OPEN) της Τεχνικής Κολύμβησης, που διοργανώθηκε στη Λάρισα από το Σωματείο «Α.Ο. ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ – ΤΙΤΑΝΕΣ», υπό την αιγίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ), με συνδιοργανώτρια την Περιφέρεια Θεσσαλίας και με την υποστήριξη του Δήμου Λαρισαίων.
Ήταν το μεγαλύτερο σε συμμετοχή πρωτάθλημα Ανοιχτής Κατηγορίας (OPEN) των τελευταίων ετών, αφού έλαβαν μέρος συνολικά 195 αθλητές από 25 Σωματεία της Ελλάδας, ενώ ο αριθμός των προπονητών, συνοδών και εκπροσώπων σωματείων, που φιλοξενήθηκαν στην πόλη της Λάρισας, ξεπέρασε τα 200 άτομα.
Σημειώθηκαν συνολικά 26 όρια από τους αθλητές, που θα παρευρεθούν στις μεγάλες διοργανώσεις του καλοκαιριού, το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων στο Βελιγράδι και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο Γιαντάϊ της Κίνας.
Η κολυμβητική συνεργασία της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & του ΑΣΚ Ολυμπιακός, συμμετείχε με τον αθλητή της Θανάση Γκούγκλια πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, καταρρίπτοντας το ατομικό του ρεκόρ στα 100 μέτρα διπλά πέδιλα και πλησιάζοντας τα δικά του ρεκόρ στα 50 & 200μ διπλά πέδιλα και του ιδίου αγωνίσματος.

Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Αθανάσιο Γκούγκλια. Επίσης, άξιοι συγχαρητηρίων είναι όλοι οι προπονητές της Αθλητικής Κολυμβητικής Ακαδημίας Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & του ΑΣΚ Ολυμπιακός και ειδικότερα ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας Γιώργος Θώδης, καθώς και όλοι οι αθλητές μας που μέσα σε τόσο μεγάλο συναγωνισμό πετυχαίνουν σπουδαίες επιδόσεις. Όλες οι επιτυχίες είναι προϊόν επίπονης ατομικής και συλλογικής προσπάθειας που καταβάλλεται από όλα τα μέλη του συλλόγου (Δ.Σ., προπονητές, αθλητές, γονείς και μέλη).

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Εξαιρετική παρουσία του Θανάση Γκούγκλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Τεχνικής Κολύμβησης CMAS

Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Κατηγορίας (OPEN) Τεχνικής Κολύμβησης
Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας – Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Κατηγορίας (OPEN) Τεχνικής Κολύμβησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προκήρυξη κολυμβητικών αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018”

 Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) διοργανώνει τους κολυμβητικούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018” που…

Εντυπωσιακή η νέα ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός στους αγώνες κολύμβησης «Αντώνης Δρόσος»

Με 19 μετάλλια (6 χρυσά, 9 αργυρά και 4 χάλκινα) επέστρεψε η Προαγωνιστική ομάδα της…

Πανελλήνιο Ρεκόρ, μετάλλια και διακρίσεις στην τεχνική κολύμβηση

Εκπληκτική εμφάνιση με ένα Πανελλήνιο Ρεκόρ και 3 χρυσά μετάλλια πραγματοποίησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών…