Η τεχνική κολύμβηση συνεχίζει να χαρίζει διακρίσεις στην πόλη μας

Στις 19 και 20 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκαν στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης οι αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης Κατηγοριών Βορείου Ελλάδας με συμμετοχή 235 αθλητών-τριών από 22 συλλόγους των διαμερισμάτων Θράκης, Μακεδονίας, Ηπείρου, Θεσσαλίας, Νησιών Αιγαίου.

H Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) & ο ΑΣΚ Ολυμπιακός συμμετείχαν με τον αθλητή του Θανάση Γκούγκλια, στα 50μ., 100μ. και 200μ. διπλά πέδιλα με επιδόσεις που αποτελούν και στα τρία αγωνίσματα κατάκτηση ορίων στο επερχόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανοιχτής Κατηγορίας (ΟΡΕΝ) Ανδρών-Γυναικών. Ο Θανάσης Γκούγκλιας κατέκτησε Στα 200μ. διπλά πέδιλα την 4η θέση και στα 50μ. την 8η θέση.

Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή της ομάδος μας καθώς και στην προπονήτριά του Νατάσα Θώδη που μέσα από τόσες δυσκολίες, λόγω μη ύπαρξης διαδρομών για προπόνηση και της άνισης κατανομής τους χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια, κατάφεραν να κρατηθεί ο αθλητής σε υψηλό επίπεδο. Συγχαρητήρια αξίζουν και στον τεχνικό σύμβουλο του συλλόγου και προπονητή τεχνικής κολύμβησης του Λαρισαϊκού –Τιτάνες Βασίλη Σταύρου για την συμβολή του.

AKAK.GR - Η τεχνική κολύμβηση συνεχίζει να χαρίζει διακρίσεις στην πόλη μας AKAK.GR - Η τεχνική κολύμβηση συνεχίζει να χαρίζει διακρίσεις στην πόλη μας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προκήρυξη κολυμβητικών αγώνων προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018”

 Η Αθλητική Κολυμβητική Ακαδημία Καρδίτσας (Α.Κ.Α.Κ.) διοργανώνει τους κολυμβητικούς αγώνες Προαγωνιστικών κατηγοριών “ΓΑΛΑΓΑΛΕΙΑ 2018” που…

Εντυπωσιακή η νέα ομάδα της ΑΚΑΚ & του ΑΣΚ Ολυμπιακός στους αγώνες κολύμβησης «Αντώνης Δρόσος»

Με 19 μετάλλια (6 χρυσά, 9 αργυρά και 4 χάλκινα) επέστρεψε η Προαγωνιστική ομάδα της…

Πανελλήνιο Ρεκόρ, μετάλλια και διακρίσεις στην τεχνική κολύμβηση

Εκπληκτική εμφάνιση με ένα Πανελλήνιο Ρεκόρ και 3 χρυσά μετάλλια πραγματοποίησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών…